Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Lněná taška světle žlutá

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 13337390
Zobrazení: 302x
Vloženo: 12.5.2022
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Lněná taška z krásných látek, kdy vnější pochází z české tkalcovny. Podšívka i látka na ucha jsou rovněž evropského původu. S vnitřní kapsou s pěkným detailem v horní části.

Všechny látky jsou 100% len. Vnější látka je z dílny Atelier Terej. Podšívka i látka na ucha jsou také evropského původu. Všechny látky byly před stříháním vyprány, tedy i vysráženy. Z výroby prošly měkčením. Všechy švy jsou začištěny overlockem, nebude se tedy nikde nic párat nebo povolovat ani po opakovaném praní a používání. Ucha jsou přišita třemi na sobě nezávislými švy.

Rozměry: šířka 47 cm, výška vč.dna 44 cm (délka bočního švu 40 cm), dno odšito na 8 cm, ucha dlouhá 66 cm a kapsa má rozměry 22 x 23,5 cm

Péče: praní na 40st C při šetrném programu, nižších otáčkách (800) a jemném pracím prostředku. Mokrou tašku ihned vyklepte a vyvěste. V případě praní v ruce tašku neždímejte kroucením v ruce! Vodu vymačkejte a tašku nechte volně vykapat. Poté vyklepejte a nechte dosušit pověšené. Nesušit na slunci či jiném zdroji tepla - pro zachování  barev. Sušička není vhodná. Žehlit nejlépe lehce nedosušené, látky se snáze poddají. Ovšem pro správný ležérní vzhled není žehlení nutné.

Len je přirozeně antibakteriální, není tedy nutné prát tašku na vyšší teplotu. Len je také velmi odolným materiálem, ale šetrným zacházením, Vám bude taška sloužit mnohem déle a v pěkném stavu.

Menu
--