Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Lněný povlak 40x40 Hnědý

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 12481048
Zobrazení: 224x
Vloženo: 7.5.2021
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Povlak na malý polštář, ušitý z kvalitních měkčených pláten, se zapínáním na nítěné knoflíky. Krásná rustikální záležitost s nádechem luxusu. Nemusí sloužit jen jako dekorační, velmi dobře mu bude i s Vámi v posteli. 

Již pouze v hnědé.

Vrchní část povlaku je z plátna utkaného do vzoru rybí kosti - v barvě šedomodré (směs lnu a bavlny) nebo přírodní hnědé (100% len). Spodní část je klasicky tkané plátno v přírodním odstínu lnu s béžovým tónem. Knoflíky jsou nítěné, vyrobé v česku! Látky byly před stříháním vyprány a tedy vysráženy, z výroby jsou měkčené. Všechny švy jsou začištěny overlockem, nikde se nebude nic třepit nebo párat!

Údržba: Prát na 40stC, šetrným programem, v pracím prostředku na mýdlové bázi (např.Jelen) a při nižších otáčkách (800). V přípradě ručního praní nekroutit! Vodu vymačkat a poté pověsit. Mokré ihned vyvěste, nesušit na přímém zdroji tepla (nejlépe tedy ve stínu, volně pověšené). Sušičku nedoporučuji. Žehlit lze "na len", nelépe mírně vlhké. Žehlit můžete a nemusíte :-)

Len je přirozeně antibakteriální a není tedy nutné prát jej na vysoké teploty. S vhodnou údržbou Vám bude výrobek sloužit velmi dlouho a získanou "patinou" bude vypadat ještě lépe.

Menu
--