Domů Zboží Od STJ

MALÁ KABELKA Modrá barevně tkaná

390 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 12201789
Zobrazení: 19x
Vloženo: 5.2.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jednoduchá malá kabelka z barevně tkané bavlněné látky má nastavitelný popruh, díky kterému je vhodná k nošení na rameni i křížem přes tělo, pro děti i dospělé.

Pojme brýle, klíče, peněženku, telefon, kapesníky a menší diář s propiskou. Děti ji mohou naplnit například svačinou a krabičkovým pitím nebo menší plyšovou hračkou či výbavou pro panenku.

Klopa kabelky se uzavírá na magnet. Objem a hloubku tašky tvoří záševky umístěné po obou stranách těla kabelky. Vnitřní prostor kabelky není členěný. V případě znečištění je možné kabelku otřít vlhkým hadříkem nebo ručně přeprat a klopu po uschnutí přežehlit. Znečištění je možné omezit aplikací impregnačního spreje.  

 

Kabelka byla ušita bezemisně výhradně z evropských materiálů (elektřina potřebná k ušití kabelky byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh).

 

Rozměry: tělo tašky 20x20cm, délka popruhu max. 140cm - šíře 2cm

Materiálové složení: vnější látka 100% bavlna barevně tkaná, vnitřní látka 100% bavlna modré barvy, popruh 100% polypropylen, kování obecný kov stříbrné barvy, magnet ferritový, paspulka na klopě 100% polyester

Údržba: při znečištění možno vyprat ručně s teplotou vody do 40°C, nebělit, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout, žehlit pouze látkové části - paspulku a popruh nežehlit

Nosnost: 2kg

Menu
--