Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Malé kroužky Země (Ag 925)

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13646898
Zobrazení: 175x
Vloženo: 31.10.2022
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zemité kroužky... ve jménu Lásky...

S láskou vyrobeny, s radostí foceny.

Kroužky ze stříbra (Ag) ryzosti 925/1000. Šperk je komplet ruční výroba (včetně zapínání). Jeho životnost je tedy velmi dlouhá a jde o originální autorský kousek. Není použito žádného komponentu, jsou vyrobeny zlatnickou technikou. Kroužky jsou strukturované (tepané, gravírované), patinované a následně leštěné. Struktura kroužku a patina dává skvěle vyniknout plastičnosti povrchu. Působí zemitě, tajemně.

Velikost:  Vnější průměr měří 21,5 mm. Šířka kroužku z pohledové strany je 2,5 mm, síla materiálu 0,75 mm.

Zapínání: Prostor pro ušní lalůček měří 6,5 mm. Tyčinká má nýtovaný pant - při nasazení se vyklopí, nasadíte náušnici a opět zajistíte do protikusu (očka). Při zapínání a rozepínání náušnice lehce kroužek propružíte (roztáhnete) pro vytvoření nezbytně malinkého prostoru pro odjištění náušnice. Při zapnuní je nutné řádně zapnout do očka (opět lehounce s citem jakoby roztáhnout. Výborně drží a není nutné je sundávat, nikde neškrábou, netlačí. Kroužky doporučuji ke stálému nošení.

Váha: 1,15 a 1,14 g.

Výrobek je řádně označen ryzostním puncem a výrobní značkou.

Údržba - V domácích podmínkách můžete přeleštit hadříkem na šperky (dá se běžně koupit ve zlatnictví) nebo kouskem flanelu. V případě potřeby je vhodné šperk nechat odborně ošetřit a vyčistit ve zlatnictví.

Šperk zasílám v dárkové krabičce jako cenné psaní.

K náušnicím můžu nabídnout např. prstýnek nebo snubní prsteny. Nebo něco jiného? Kroužky můžou být širší, nebo větší, s kamínkem, přívěskem... pišme, debatujme, zakázková výroba je radost na obou (a více) stranách.

Menu
--