Domů Zboží Od sofie jewelry

MEDAILONKY Z DRAHOKAMŮ SE LVEM/VČELKOU Lapis lazuli a včelka 45 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
Lapis lazuli a včelka 45 cm
489 Kč za 1 ks
vyprodané
Medailonky z polodrahokamů (lapis lazuli/amazonit/růženín) se lvem nebo včelkou zavěšené na jemných řetízcích. Řetízky jsou plněné zlatem (gold filled).
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce90 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sofie jewelry

Katalogové č.: 12403889
Zobrazení: 572x
Vloženo: 9.4.2021
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, při nákupu nad 1700,- je přepravné Zásilkovnou na výdejní místo zdarma.

Medailonky z polodrahokamů se lvem nebo včelkou zavěšené na jemných řetízcích. Řetízky jsou pozlaceny nejkvalitnější metodou zlacení "gold filled" (plněno zlatem), mají tedy vlastnosti podobné celozlatým.

Cena je uvedena za jeden kus. Pouze jeden kousek od každého medailonku. Na výběr z variant:

  • lapis lazuli (tmavě modrý) a včelka, lev vyprodán
  • amazonit (zelenomodrý) a včelka nebo lev vyprodáno
  • růženín (růžový) a lev vyprodán

K medailonku si zvolte délku řetízku:

  • 45 cm
  • 50 cm

Průměr medailonku je 16 mm.

Lapis lazuli je povznášející duchovní kámen, výborný je pro meditace. Přináší hluboký klid a mír. Užívá se také jako ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Nese s sebou soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru. 

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Dodává životní energii, oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Materiál: lapis lazuli/amazonit/růženín, mosaz pozlacená 14 kt zlatem, řetízek pozlacen extra silnou vrstvou 14 kt zlata (gold filled) pro vysokou odolnost materiálu.

Doporučuji sundavat na koupání. Další informace o tom, jak pečovat o šperky naleznete zde.

Podívejte se na další náhrdelníky zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Menu
--