Domů Zboží Od Soul Of Aurora

Měděný přívěsek s modro-zeleným turmalínem č.2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Soul Of Aurora

Katalogové č.: 12722182
Zobrazení: 143x
Vloženo: 5.9.2021
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: VÍTEJTE V MÉM SVĚTĚ PŘÍRODNÍCH POKLADŮ. KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE DOSTANETE DÁREČEK :)

Měděný přívěsek s modro-zeleným turmalínem, tvořeným z několika krystalů - ačkoliv to nemusí být na první pohled znát, turmalín je krásně průsvitný - unikátní šperk, který se hodí jak pro ženy, tak pro muže

Velikost přívěsku - délka: 3,2 cm, šířka: 3,1 cm

Přívěsek je zavěšen na řemínku z kůže.

Šperk je po dokončení ošetřen patinou a ochrannou antioxidační vrstvou.

Ke každému šperku obdržíte certifikát pravosti.

Každičký šperk má svou duši! Tvorba šperků metodou ,,electroforming" je obrovská alchymie. Nikdy dopředu nevíte, jak bude výsledný šperk vypadat a právě v tom je ta magie. Nikdy nebudete mít dva stejné šperky.

Ať už tomu věříte nebo ne, každý krystal vyzařuje jistý druh energie, jedinečnou vibraci. Měď se řadí jak mezi minerály, tak mezi kovy a je skvělým vodičem energie (nejen té elektrické). Ve spojení s krystaly se tak tato energie násobí.

Měď je zasvěcena planetě Venuši a stejně tak bohyni lásky, hojnosti a plodnosti – Venuši (Afroditě)

Měď je živý kov, jejíž přirozenou vlastností je se měnit (život je přeci také jedna neustálá změna) , může lesk ztrácet či nabývat, může tmavnout a nebo se rozzářit, pokud o ni pečujete a věnujete pozornost, odmění se vám svou krásou. Vždyť pokud se nestaráte o květinu, také vám časem uvadne.

Měď na vzduchu oxiduje, stejně tak jako může reagovat při kontaktu s lidskou pokožkou, potem, a může tak trochu kůži zbarvit do modro-zelena (týká se spíše prstenů), ačkoliv tomu tak není vždycky. Toto zbarvení není nijak škodlivé a lze jej snadno smýt vodou a mýdlem. Tomuto lze také předcházet pravidelnou impregnací pomocí přírodního včelího vosku, kokosového oleje či bambuckého másla. Při impregnaci se vyhněte zasazeným minerálům. Na přání můžu šperk přelakovat speciálním bezbarvým lakem, který se ale může časem a pravidelným nošením ošoupat. Lak ale zabraňuje mědi volně dýchat a tvoří neprostupnou vrstvu při kontaktu mědi s pokožkou, což sice omezí možné zbarvení kůže – ale může také omezit své antibakteriální a harmonizační vlastnosti. 

Podle dostupných informací používali měď pro sterilizaci vody, ran či jiné lékařské účely již ve starověkém Egyptě, Mezopotámii či jižní a střední Americe.

Starověcí Egypťané používali pro měď symbol „ankh" ☥ , jež znamenal „život“ jak pozemský, tak věčný.

Menu
--