Domů Zboží Od SOULADÍM

Meditační polštář rondo FLORAL MINT

999 Kč1330 Kčza 1 ks
Sleva -25% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 1 330 Kč
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od SOULADÍM

Katalogové č.: 13276483
Zobrazení: 102x
Vloženo: 9.4.2022
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

FLORAL MINT - rozkvetlý vnitřní svět

Energie meditačního polštáře Floral Mint je díky kombinaci látky ramie v mintové barvě uklidňující a zároveň rozkvetlá horní část podporuje vizualizaci. Polštář vám při meditaci pomůže k celkovému zklidnění mysli a následně k pozorování krásy a pestrosti vašeho vnitřního světa. 

A proč meditace na sedáku? Při meditaci je důležitá pohodlná pozice, abyste docílili co nejhlubšího prožitku z meditace. Proto je vhodné použití meditačního polštáře, který vám zaručí správné držení těla a také uleví vašim kyčlím při delším sedu se zkříženýma nohama, je to tím, že na sedáku máte své boky ve vyšší úrovni než nohy. 

Sedák jako doplněk do bytu - díky svému pozitivnímu designu vám bude dělat potěšení nejen pro oko. V domácnosti se dá využít nejen k meditaci - vhodný je k sezení u konferenčního stolku nebo hojně využijete pro návštěvy jako dalšího “bobana”. Pokud máte děti, tak je skvělý při hraní na zemi - neprochladnete a lépe se z něj vstává než ze země. Tedy pokud vám ho děti nezabaví, ty mají pro polštář dalších tisíc využití.


POTAH POLŠTÁŘE
 je ušit z velmi příjemných materiálů - květinová část ze španělské bavlny (s malým podílem polyesteru) a boky se spodní částí polstáře z ramie, což je látka podobná lnu. Polyesteru se normálně vyhýbám, stejně jako všem dalších umělým vláknům, ale tato látka u mě byla již delší dobu, taková historická zásoba z dob, kdy jsem složení moc neřešila. A jelikož by nemělo žádný smysl látku vyhazovat a je příjemná na dotek, tak jsem se rozhodla jí zpracovat a ušít z ní tyto polštáře. Součástí povlaku je poutko, které slouží ke snadnému přenášení polštáře. Povlak je pratelný.


VNITŘNÍ POLŠTÁŘ 
je ušit z kvalitní 100 % bavlny a je vyplněn pohankovými slupkami. Přizpůsobivost slupek zaručuje správné a komfortní sezení a tím pomáhá udržet páteř ve správné pozici i u delšího sezení. Pohankové slupky je možné doplnit nebo ubrat díky zipu na boku. Náhradní náplň do polštářů můžete zakoupit ZDE

Výhody pohankových slupek:

  • Přizpůsobivost - slupky se dobře formují podle vašeho sedu, zaručí tak komfortní a zdravé sezení
  • Jsou hypoalergenní - jsou vhodné i pro alergiky a citlivé jedince
  • Termoregulace - snadno se nahřívají a udrží teplotu. Díky tepelně izolačním vlastnostem při sezení na sedáku neprochladnete.
  • Prodyšnost - ve slupkách může volně cirkulovat vzduch
  • Antistresové účinky - slupky mají mikromasážní účinky, umožňují relaxaci, při které dochází k uvolnění svalstva.

Povlak 
Materiál: 76 % len, 21 % ramie, 3 % polyester
Údržba: prát v pračce max. na 40 °C, nebělit, žehlit max. 150 °C, nesušit v sušičce

Vnitřní polštář 
Materiál: 100% bavlna
Údržba: prát jen bez výplně !!! v pračce max.na 60 °C, nebělit, žehlit max. 150 °C, nesušit v sušičce


Menu
--