Domů Zboží Od sabina.takacova

Minerální náramek pro odvážnou Lvici

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od sabina.takacova

Katalogové č.: 12824323
Zobrazení: 13x
Vloženo: 12.10.2021
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben pro pevný obvod zápěstí 16,5cm. Lze upravit velikost. 

Je vyroben z nekolika druhů korálků  minerálních kamenů o průměru 8mm. Fasetovaný černý Onyx, praskaný Křišťál, Karneol,  Citrín a Křišťál.

Křišťál podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Křišťál projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.

Z astrologického hlediska je přiřazen těmto znamením:

  • Lev
  • Kozoroh
  • Vodnář

    Onyx

    Užití: ochrana, síla, sebedůvěra
    Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetám Mars a Saturn a elementu ohně.
    Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. Udržuje v těle rovnováhu energií jin a jang.

    KARNEOL

    vás uzemní a ukotví v současné realitě. Jedná se o stabilizující kámen s vysokou energií.         Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny.

    Psychologicky propůjčuje karneol schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu a zahání strach ze smrti. Ve starověku se používal k ochraně mrtvých na jejich cestě do zásvětí. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislostí všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samým kořenům toho, co vám znepříjemňuje život, a dodává sílu k vytrvalému jednání.

    Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem přd závistí, vztekem a zlobou – ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.

    KARNEOL V HOROSKOPECH:

    Je to účinný harmonizující kámen pro lidi ve znamení RAKA. Karneol je spjat i se znameními BERANA, PANNY, LVA a KOZOROHA. Žlutý karneol pomáhá BLÍŽENCŮM.

    Citrín je šťastný a štědrý kámen. Svému majiteli předává teplo, energii a zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje a zpracovává negativní energii, aby se již dál nešířila.

    Je to kámen hojnosti. Učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem. Poskytuje štěstí každému, kdo tento kámen vlastní.

    Velice dobře poslouží při urovnávání vztahů. Pomáhá překonávat deprese, obavy a fóbie. Posiluje individualitu a koncentraci, dodává sebedůvěru. Zbavuje přecitlivělosti na kritiku okolí. Nabádá k pozitivnímu postoji, člověk s ním do budoucnosti pohlíží optimisticky. Pomáhá zbavit se negativních vlastností, strachu a obtěžujících pocitů.

    CITRÍN V HOROSKOPU:

    Vynikající kámen pro lidi ve znamení LVA, narozené ve dnech 13. - 22.8. Dále přísluší citrín znamením: Býk, Blíženci, Panna a Beran.

    ČAKRY, AURA:

    Citrín je velkým ochráncem naší aury. Dokáže dobře čistit čakry, zejména čakru solar plexu a pupeční čakru. Aktivuje k činnosti korunní čakru a zesiluje intuici. Citrín pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy s nižším fyzickým tělem.

Menu
--