Domů Zboží Od Michaela2308

Minerálový náramek "Achát" s vážkou

199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Michaela2308

Katalogové č.: 8897514
Zobrazení: 244x
Vloženo: 6.10.2017
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z minerálu fasetovaný Achát (tyrkysový), kovového přívěsku - vážka a modrého střapce. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17,5cm.

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Menu
--