Domů Zboží Od Azareth

Mořské vlny - sutaškoví drobečkové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 5794802
Zobrazení: 188x
Vloženo: 1.12.2014
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tyto náušničky už svoji majitelku mají. Pokud Vás zaujaly, mohu je na objednávku ušít i pro Vás. Jedná se o ruční práci, proto se výsledné náušnice mohou v detailech lišit od těch na fotkách.

Tento šperk měl tu čest být součástí krásného Top výběru Tichá voda břehy mele autorky D.FELIX.

Sutaškové náušnice jsou kouzelné. Na pohled vypadají velmi zajímavě, jsou lehoučké a příjemně se nosí. Většinou ale bývají velmi výrazné, což pro milovnice drobných šperků není to pravé ořechové. Proto jsem se rozhodla vytvořit maličké sutaškové náušničky, které si může vzít i milovnice těch nejdecentnějších šperků.

Tyto krásné modré náušničky vznikly během dovolené na jachtě. Při jejich šití bylo všude kolem mě nádherné chorvatské moře, občas jsem v něm zahlédla delfína nebo medúzu. Mají v sobě vzpomínky na teplé léto a čisté moře...

Střed náušniček tvoří tmavě modrý dřevěný oválný korálek. Krásně k němu ladí také malé TOHO korálky. Korálek obklopují tři vrstvy sutašek - dvě světlemodré, mezi nimi jedna tmavěmodrá. Náušničky jsou zakončeny mechanickým zapínáním z chirurgické oceli, takže jsou vhodné i pro alergiky. Díky kombinaci dřeva a textilu jsou náušice lehounké jako pírko.

Délka náušnic včetně zapínání je 3,5 cm, v nějširším místě měří 1,4 cm. Ze zadní strany jsou náušničky zašité látkou Alcantara, která je podobná semiši.

Menu
--