Domů Zboží Od Kate Motl

Mýdlenka z kolekce FLORALÉ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Kate Motl

Katalogové č.: 12453789
Zobrazení: 15x
Vloženo: 27.4.2021
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Ke každé objednávce dostanete nyní malý dáreček zdarma, moc děkuji za Vaši přízeň :-)

Keramická mýdlenka z kolekce FLORALÉ.

Keramická mýdlenka na čtyřech nožičkách s dírkami pro odtékání pěny. K mýdlence vám mohu vyrobit keramický podtácek, kdybyste potřebovali, například pokud byste chtěli mýdlenku umístit na dřevěnou desku k umyvadlu. Na mýdlenku se vejde klasické mýdlo. Můžete ji použít ale i jako podložku pod mycí houbičku na nádobí a mít ji na kuchyňské lince vždy po ruce.  

Je vhodná jako originální dárek, jako originální doplněk do koupelny na umyvadlo či na vanu. 

Rozměry keramické mýdlenky jsou 12 x 10 cm.

Kolekce FLORALÉ je kolekce inspirovaná rostlinnou říší, tím, co roste kolem nás, v naší zahradě, na našich lukách a v lesích, řadí se do ní rostlinky, bylinky, květinky, ale i listy a větvičky, vše, co má krásnou a zajímavou strukturu, některé rostlinky se pro tento koncept hodí, jiné nikoli. Každá mýdlenka z této kolekce je originál, stejně tak, jako každá rostlinka v přírodě a proto nelze vyrobit dvě naprosto identické mýdlenky a tím je zaručen originální vzhled každé mýdlenky a tak se každá mýdlenka stává originálem! Na této kolekci je také velmi zajímavé, že je sezonní, na jaře se v ní objevují například sněženky, v létě vlčí máky, s podzimem přichází šípky a v zimě například vřesy. Věřím, že i tato jemná kolekce s dotykem přírody Vás osloví.

Keramika je ručně vyrobena z kvalitní italské hlíny, dvakrát vypalovaná v peci, ručně malovaná a ručně modelovaná a glazovaná. Výrobky jsou lehké, příjemné na užívání. Keramika je testovaná a nezávadná. 

Menu
--