Domů Zboží Od mydulienka

Mýýýdlenka dřevěná X.K

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mydulienka

Katalogové č.: 13408595
Zobrazení: 14x
Vloženo: 23.6.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: "Příroda dala člověku rozum, aby se jí bránil a srdce, aby se ji neubránil..." Od pondělí 22.4.2024 budu mimo, objednávky lze přijímat, ale odesílat budu od 1.5.2024. Děkuji za pochopení!

Dřevěná mýdlenka o velikosti zhruba 10,5 x 6,5cm.

Mýdlo při používání nenechávejte stát ve vodě a dopřejte mu dostatek čerstvého vzduchu pro lepší vysychání před dalším použitím.

Ideálně doporučuji dřevěnou mýdlenku, z vlastních zkušeností musím říct, že je na ni mýdlo stále krásné a nezůstává "oslizlé":-) Pokud by se tak stalo, tak jej nechte na odkapávací misce pár dní vyschnout, prodlouží se tím i trvanlivost mýdla.

Mýdlenku je dobré občas napustit olejem - olivový, lněný, mandlový, kokosový..co je k dispozici.. (stačí přetřít pomocí houbičky nebo štětcem, stačí i navlhčit ruce olejem), lépe odpuzuje vodu a malinko ztmavne. Momentálně je lehce napuštěná olivovým olejem (proto může být na cedulce, nebo na papírovém sáčku, ve kterém je balená mastná skvrnka), přesto před použitím ještě přetřete olejem.

Mýdlenku ale můžete použít na cokoliv jiného - na odkládání šperků, podložku pod minerály, plody přírody apod. Krásný doplněk interiéru.

Mýdlenky nabarvené nejsou, je to opracované dřevo - převážně z ovocných stromů nebo z jehličnanů, které je pouze napuštěné olivovým olejem. Proto je pouštění barvy je ze začátku normální - po kontaktu s vodou a mýdlem reaguje - pouští silice, je to jako se dřevem v přírodě - když navlhne, tak také pouští barvu, do té doby, než se s touto situací sžije a ustálí se:-) Komu tento stav vadí, doporučuji si pořídit buď dřevěnou mýdlenku ze světlého dřeva, nebo třeba keramickou..

Mýdlenku mi vyrobil jeden moc šikovný tatínek na přání :-)

Barvy se mohou mírně lišit v závislosti na nastavení monitoru.

Menu
--