Domů Zboží Od OcelOva

Náhrdelník HR7 "Nezbytné maličkosti" mix perel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 11854691
Zobrazení: 29x
Vloženo: 20.10.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z kolekce "Variací na květy".  

Nově jsem ke zdobnému přívěsku místo náhrdelníkové obruče použila jemný řetízek, který jsem ozvláštnila vloženými perlami. Perly jsem umístila symetricky vzhledem ke středové květince.  

Prostorové šperky mají šmrnc, vyzařují energii, vypadají vždy nevšedně, zajímavě, poutají pozornost, v pohledu se neustále mění.  

Vyniká jedinečným výrazem, kouzelným prostorovým tvarem, množstvím propracovaných detailů a krásnou barevností světlých perel.

Tvary modelované v 3D vypadají vždy luxusně. Působí vzdušně, noblesně, romanticky a přitom elegantně. Zaujmou na první pohled! 

Jedná se o jemný romantický šperk s osobností!

Kompozice šperku je symetrická. Květinka má průměr max. 2,8 cm. Je zavěšena na středovém očku (aby se příjemně nosila a držela na svém místě). Květ je velmi pečlivě prostorově natvarován a zpracován, zdoben perlami různých barev a velikostí. Celková délka řetízku je 46 cm + 3 cm prodloužení s kapkovou koncovkou. Náhrdelník je sestaven z komponentů podle mého návrhu. Pokaždé vymyslím malinko jinou kompozici, takže si můžete být zcela jistá, že stejný šperk nikdo nikdy mít nebude.

Přívěsek je celý vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o mnoha různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k jeho výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let. Řetízkovina, kroužky a zapínání je z chirurgické oceli 316L.

Dárkové balení je samozřejmostí u všech mých šperků.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--