Domů Zboží Od SyAnela

Náhrdelník MALA* BARMSKÝ JADEIT* GRANÁT

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 12326984
Zobrazení: 120x
Vloženo: 16.3.2021
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náhrdelník Mala - 108 minerálních korálků - barmský jadeit, granát, velikost minerálů 8mm a 6mm. Doplněn Bodhi korálky a střapcem o délce 8cm. Náhrdelník je vyroben ručně, každý korálek je zauzlíkovaný a je pouze jen jeden originál.

Modlitební korálky neboli mála jsou tradiční pomůckou při počítání manter během meditace, která se používá především v buddhismu a hinduismu. Málu můžete používat k meditaci nebo jako energický šperk, který dodává sílu a ochraňuje mysl.

Ukončený je na pevno, délka náhrdelníku 42cm x 2, plus střapec 8cm. 

Náramek ke kombinaci - https://www.fler.cz/zbozi/zeleny-naramek-barmsky-jadeit-11601891 

Jadeit - je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život. Tlumená škála zelených odstínů podporuje meditaci, mírní duševní neklid a roztěkané myšlenky, které brání soustředění. Jemné vibrace zeleného jadeitu uvádějí celý náš organismus do harmonické jednoty. Pomáhá nám zachovávat si v každé situaci chladnou hlavu.  

Granát - je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečímGranát je kámen ohně, vášně, ale i proměny a čistoty srdce. Přivádí velké množství energie, jež zvyšuje vitalitu a chuť do života. Udržuje organismus v rovnováze a dodává potřebný klid. Svému majiteli zvyšuje sebedůvěru a dodává odvahu. 

Bodhi korálky jsou vyrobené z plodů, či dřeva vzácného a posvátného fíkusu religiosa, pod kterým Buddha dosáhl osvícení.

Menu
--