Domů Zboží Od SyAnela

Náhrdelník Mála - lapis lazuli-sagenit-avanturín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 11557016
Zobrazení: 77x
Vloženo: 12.6.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náhrdelník Mála je sestaven ze 108 minerálních korálků - lapis lazuli, rutilový křemen-sagenit, avanturín. Velikost minerálů 8mm a 6mm, doplněn stříbrnými korálky - japonský TOHO rokajl a střapcem - 7cm. Náhrdelník je vyroben ručně, použila jsem bavlněnou šňůru  a je pouze jen jeden originál.

Náhrdelník můžete používat k meditaci nebo jako šperk, který dodává sílu, energii a ochraňuje mysl. Záleží jen na Vás, jak budete náhrdelník používat. Ukončený je na pevno, převléká se přes hlavu. Délka náhrdelníku 39 cm x 2, plus střapec dlouhý 7cm, dosahuje nad pupek.

Lapis lazuli (lazurit) - kámen lásky, přátelství a moudrosti, dává nám pocit jistoty a bezpečí. Svými pyritovými vrostlicemi na tmavomodrém poli se podobá noční hvězdné obloze. Působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy. 

Sagenit (rutilový křemen) je čirý křišťál se zlatými, hnědými, hnědočervenými nebo hnědočernými vlákny rutilu. Sagenitu se zlatým rutilem se také říká Andělské nebo Venušiny vlasy. Nachází se po celém světě. Dříve lidé věřili, že zlaté žilky rutilu uvnitř křišťálu je zkrystalizované sluneční světlo, a že v sobě má anděly. Dodává energii. Je přiřazen znamení Lva. Kámen čistíme vodou a dobíjíme v blízkosti zlatých předmětů. 

Avanturín - je kamenem štěstí, přináší prosperitu a majetek, posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu.

Menu
--