Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Ran"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 13442042
Zobrazení: 122x
Vloženo: 16.7.2022
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Extravagantní cínovaný náhrdelník, jehož základem je nádhrný kabošon iolitu/cordieritu šedofialové barvy o velikosti 35 x 25 mm. Iolit (cordierit) je kamenem osobnosti, kreativity a harmonie.

Cordierit je minerál ze skupiny cyklosilikátů bohatý na hliník, který tvoří hojný horninový minerál. Pojmenován podle francouzského geologa P. Louise Cordiera, který ho objevil v roce 1813.

Cordierit je nerozlučně spjat s magickými silami, šamanskými a magickými rituály, astrálním cestováním, vizemi, intuicí a schopnostmi vhledu. Podle legendy byl Iolit zasvěcen vikingské bohyni moře - Ran, mořeplavci jej používali pro přesnou navigaci. Napomáhá nám odkrýt a pochopit příčiny různých návyků. Je kamenem vize a kreativního vyjádření. Obzvláště dobře se doplňuje s lazuritem a ametystem. Iolit pomáhá nalézt svoji podstatu, identitu, místo ve světě a poslání, kvůli němuž jsme na tuto zem přišli. Iolit pomáhá pochopit příčiny různých návyků a vzorců chování, uložených v podvědomí. Současně nám pomáhá oprostit se od očekávání druhých a být sám sebou, vyjadřovat sama sebe, jít za svým cílem. Pomáhá také překonávat závislosti na návykových látkách. Spolu s Tanzanitem a Danburitem léčí minulé životy a odstraňují staré stereotypy karmické nerovnováhy, čímž vytvoří v duši prostor, do nějž lze vložit nové způsoby jednání.
Velikost náhrdelníku je 8 cm na šířku a 8 cm na výšku, měřeno v nejširších místech.
Přívěsek je zavěšen na řetízku gunmetal, obvod 50cm, zapínání na karabinku.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--