Domů Zboží Od procitnuTě

Náhrdelník s kouskem přírody č.37 lístky z chrpy / bronz

550 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce110 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od procitnuTě

Katalogové č.: 12990041
Zobrazení: 63x
Vloženo: 30.11.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky odesílám pouze jednou týdně, a to vždy v pátek. Děkuji za vaši trpělivost. :)

Mít stále u sebe kousek přírody... to byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodla pro výrobu náhrdelníků s přívěsky z pryskyřice.
.
.
Ti, kteří mne už nějakou dobu sledují, ví, že si zakládám na šetrném způsobu výroby - netoxické či recyklované materiály používám běžně.
.
Proto i zde mi svědomí nedovolilo použít běžnou toxickou pryskyřici.
.
Po důkladném průzkumu jsem našla netoxickou pryskyřici, která je šetrná, neobsahuje žádné těkavé organické látky, ani rozpouštědla a navíc při míchání či odlévání nevypouští žádné výpary, takže z ní nebolí hlava.
.
Navíc se krásně leskne a nežloutne! No bomba, povím vám. :)
.
Pryskyřici odlévám do přívěsků s pokovem z mosazu - nově i ve variantě stříbrné a bronzovékteré nemají dno. Dovnitř vkládám kousky přírody - všechno je pravé, všechno je originál.
.
A aby to krásně ladilo, jako takovou třešničku na dortu dávám skoro do každého kousku i několik vloček (nebo plát) ryzího, 24 karátového zlata.
.
Šňůrka je bavlněná a má nastavitelnou délku. U kulatých přívěsků, které jsou těžší, používám šňůrku černou, je totiž silnější. U přívěsků trojúhelníkového tvaru používám šňůrku v přírodním, světle hnědém odstínu, černou a nově i přírodní bílou konopnou šňůrku pro stříbrné verze. Je to taková zkouška, zda bych v budoucnu mohla přejít na konopné šňůrky úplně a tím být o něco blíž mým eko zásadám.
Pletené šňůrky mají délku do 50 cm a nemají nastavitelnou délku.
.
Nově taky zkouším/budu zkoušet různé varianty pletení šňůrek a přidávání dalších komponentů, máte se na co těšit! 
.
No a samotné rozměry přívěsků (nepřipočítávám pryskyřici, která trochu přidává na tloušťce) jsou následující: trojúhelníkový tvar má cca 39 x 25 x 3,5mm; kulatý tvar má průměr 35 mm a tloušťka je kolem 5 mm. 
.
Náhrdelníky balím do malých recy krabiček na šperky, a proto jsou skvělým dárkem, u kterého nemusíte řešit balení! Všechny krabičky se dají znovu použít, tak je prosím nevyhazujte. :)
.
.
Stále se snažím svoji výrobu (nejen) náhrdelníků zdokonalovávat a poučit se z chyb, ale i přesto se můžou naskytnout nějaké chybičky způsobené mojí maličkostí, proto prosím o shovívavost - je to ruční práce a u té se menší nedokonalosti sem tam objeví. :))
.
Třeba takové bublinky způsobené mícháním pryskyřice, ty mi dají vždy zabrat - někdy se zbavím většiny z nich, jindy je jich spousta a to se pak těch menších nejde vůbec zbavit.
.
Tohle je druhá várka náhrdelníků, ještě určitě přibydou další.
.
.
Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte mi napsat.
.
Respektujte prosím autorská práva. Děkuji.

Menu
--