Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náhrdelník s křišťálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 9665528
Zobrazení: 102x
Vloženo: 24.6.2018
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník s krásným ohlazeným brazilským křišťálem, který má vnitřní inkluze a bublinky.

Přívěsek má rozměry 6,1 x 2,2 cm. Velikost kamene cca 3,1 x 2,1 cm.

Vyrobeno technikou měkkého pájení cínem, patinováno, cín leštěn na starostříbrný vzhled, ošetřen proti oxidaci, zavěšeno na černou kulatou kůži průměr 3mm, délka 45 cm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli.

Výrobky pájené cínem slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

O křišťálu se říká, že podporuje meditaci, intuici, poznávání sebe sama, podporuje být otevřen životu, odpovědnost, inspiraci, nadhled, rozpouští negace. Potlačuje rozbouřenou mysl a život ve lži, blokády, závislost, bolesti, migrény, revmatismus. Křišťál symbolizuje světlo na Zemi. jeho očistnou, léčivou energii. Působí jako katalyzátor, který v nás urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí. Zajišťuje rovnováhu, posiluje nás a v meditaci se stává zrcadlem naší duše. V magické rovině odporuje všemu, co na něj působí v protikladu, věčné tmě, veškerému zlu, negativní energii, černé magii. Používáme ho jako kyvadlo k určení kladů a záporů, jako kouli k podpoření jasnozřivosti a obecně jako oblázku či prostého krystalu k podnícení inspirace a intuice.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

Menu
--