Domů Zboží Od Veronika Indy

Korálkový náhrdelník s malachitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce70 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Veronika Indy

Katalogové č.: 9526432
Zobrazení: 247x
Vloženo: 2.5.2018
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

kámen malachit  3 x 4 cm

kolem krku 44 až 46 cm

dekorace skleněné korálky

 

Malachit/Malachite

Barva: Soustředné tmavé a světlé proužky a rozety

Vzhled: Ve všech velikostech

Vlastnosti: Malachit je kámen obdařený velikou mocí, ale současně patří mezi krystaly, s nimiž je zapotřebí nakládat s velikou opatrností. Je jedovatý a mělo by se pracovat pouze s jeho vyleštěnou formou. Nikdy nevdechujte jeho prach. Užívá-li se jako drahokamový elixír, aplikuje se pouze zevně. Druhou možností je postupovat nepřímou metodou, kdy se kámen položí do skleněné nádobky, jež se postaví do misky s vodou, aby se s ní kámen nedostal do styku.

Malachit zesiluje kladné i záporné energie. Uzemňuje duchovní energii do půdy. Někteří lidé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamnějších kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. Před použitím i po něm by se měl vyčistit tak, že jej necháme na slunci položený na krystal křemene. Nikdy nepoužívejte sůl, protože by poškodila povrch.

Malachit čistí a aktivuje čakry a umožňuje naladění na duchovního průvodce. Pokud se položí na třetí oko podporuje vyvolávání vizí a duchovního pozorování. Položený na srdce přináší rovnováhu a harmonii. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.

Lze jej použít při věštění z koule nebo ke vstupu do jiných světů - vnějších i vnitřních. Cesta jeho stočenými vzory uvolňuje mysl a vyvolává proud podvědomých představ. Pomáhá při přijímání vzkazů z budoucnosti.

V duševní rovině je malachit kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího k riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. 

Umístění: Noste na levé ruce nebo položte na třetí oko.  Položíte-li malachit na solar plexus, bude pohlcovat negativní emoce. 

Menu
--