Domů Zboží Od SONYA PUESTA

Náhrdelník se srdcem z RŮŽOVÉHO OPÁLU

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 13968132
Zobrazení: 186x
Vloženo: 3.4.2023
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Slovo OPÁL pochází ze sanskrtského slova "upala", které znamená v překladu drahokam. Ve středověku byly opály považovány za kameny, které přináší svému majiteli štěstí.

RŮŽOVÝ OPÁL - neboli ANDSKÝ OPÁL je podle lidových tradic kamenem srdečnosti, lásky, naděje a úspěchu. Náleží planetě Venuši a elementu zem.

Překrásný světle růžový krystal je symbolem důvěry a ochoty přijímat všechny a všechno s láskou a pokorou. Poklidně utiší jakékoli rozbouřené vody emocí a citů. Nesmělým dodá odvahu a pomůže překonat trému. S laskavou trpělivostí nás učí lásce ke všem bytostem - ke všemu živému i neživému. Vybízí k něze a soucitu, čímž nám usnadňuje vcítit se do druhých a zjemnit naše počínání, odsuzování i posuzování. V jeho vibracích se směle a s důvěrou otevřeme světu, staneme se vnímavými a velkorysými. Růžový opál jednoduše přinese radost do našeho života a naplní ho nekonečným světlem.

PERUÁNSKÝ OPÁL je velmi vzácný minerál jehož nalezištěm jsou Andy. Je národním kamenem Peru. Jeho barva je světle růžová, méně častěji pak tmavší růžová, kterou vidíte v náhrdelníku.

Vybroušený kabošon srdce je od stálého spolehlivého dodavatele SAFFRON, zde na Fléru.

Náhrdelník jsem vytvořila ze srdce, kruhu SWAROVSKI, krásných tmavě růžových, s odlesky fialové ŘÍČNÍCH PEREL, v kvalitě AAA, fasetovaných korálků růžového TURMALÍNU- RUBELITU, japonských skleněných perliček zn. MIYUKI, v barvě fialkové, stříbrné a růžové barvě s krásnými perleťovými odlesky, ukončen je oblíbeným magnetickým zapínáním.

Délka náhrdelníku kolem krku je 48 centimetrů, srdce z RŮŽOVÉHO OPÁLU je 20 x 20 milimetrů, závěs je dlouhý 40 milimetrů, kruh SWAROVSKI má 14 milimetrů.

KAŽDÝ ŠPERK JE ORIGINÁL.

Každý minerál má vlastní jedinečnou vibraci, barvu, tvar i energii.

Vyberte si ten, který sedne právě Vám!

Šperky před odesláním zkontroluji, přibalím informace o působení na Vaše tělo i duši, a také o zacházení se šperkem. Minerály, krystaly jsou součástí přírody, stejně jako my, lidé. Tvořené po miliony a miliony let přirozenými zemskými procesy, vznikající při teplotách od 1.300 °C a tlaku tisíců atmosfér.

Šperky tvořím v nekuřáckém ateliéru s láskou a vášní, nabitém pozitivní energií z minerálů a polodrahokamů, které mě obklopují.

Všechny objednávky balím s láskou do dárkové krabičky tak, aby i rozbalování byl pro Vás příjemný zážitek, používám obalový materiál, který dostal druhou šanci a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce po připsání částky na účet. 

Konečná cena šperku se vždy odvíjí od (vzácnosti) hodnoty polodrahokamu (stanoví dodavatel, dle ceny na burze polodrahokamů), který je jako hlavní komponent.

DÁRKOVÉ KRABIČKY VYTVÁŘÍM SAMA DLE FANTAZIE.

Aktuální nabídka

KAŽDÁ ZÁKAZNICE OBDRŽÍ ŠPERK V TOMTO JEDINEČNÉM KOUSKU ZDARMA.

V případě, že byste chtěli podpořit moji tvorbu, můžete si ji vložit do košíčku za symbolickou cenu - ZVOLÍTE VE VARIANTÁCH.

https://www.fler.cz/zbozi/darkova-krabicka-na-sperky-a-drobnosti-13464808

DĚKUJI.

Příjemné vybírání na Fléru.

Těším se na Váš zájem.

Menu
--