Domů Zboží Od FloraŠperky

Náhrdelník z minerálů s přívěskem motýl

250 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od FloraŠperky

Katalogové č.: 10011251
Zobrazení: 75x
Vloženo: 29.10.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník je vyroben z minerálů láva a achát o velikosti 8 mm, barvy šedé a modré. Délka náhrdelníku je 60 cm / možnost úpravy dle přání/.

Achát je kámen přinášející přátelství a štěstí.

Bývá talismanem umělců, protože jim prý pomáhá k dosažení cílů. Odstraňuje vnitřní neklid a apatii. Chrání před nemocemi a přináší dlouhověkost. Posiluje funkci jednotlivých vnitřních orgánů a čistí tělo od toxinů.

.

Achát dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání,posiluje soustředění, dodává odvahu a upřímnost vůči nám  samým. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí, navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních.

čebné využití: předcházení střevním potížím, úleva při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, léčí oči, žaludek, dělohu, čistí lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, léčí kožní choroby.

 

Láva pomáhá odrážet psychické i fyzické útoky. Ochranná funkce lávy zhmotněná třeba právě v náhrdelníku zajistí, že se budete cítit klidně a bezpečně. Láva má ale také léčebné účinky. Pomáhá odrážet psychické i fyzické útoky. Budete mnohem sebevědomější a také vaše logické myšlení se vytříbí a posílí.

Náhrdelník z lávy vás bude držet dál od nežádoucích vlivů, které by mohly mít špatný vliv na vaši duši. Také s následky všemožných duševních i fyzických traumat si láva dokáže hravě poradit.

Je známým faktem, že po zahřátí dokážou lávové kameny v těle probudit obrovskou energii. Kameny umí navíc teplo na dlouhou dobu v sobě udržet.

Menu
--