Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce...

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny...Milada Benešová, 1947, 301 stran

Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, jamů, rosolů, kompotů, zmrzlin, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel. Sušení ovoce, zeleniny, hub a jiných plodin zahradních a polních.

Zahnědlé skvrnky, dvě strany obsahu mají poškozené okraje, jinak stále zachovalý stav.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1940 - 1949
Kategorie:
 
Os. kategorie:
Barvy:
 
Klíčová slova:
Sdílet:

Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Cena není dostupná
doprava
Poštovné a balné: 11.54 €
Platba předem
PPL11.54 €
Možnosti platby:

    Zboží je vyprodáno nebo není dostupné.
    Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.

    Informace
    « »

    Aktivity
    Poslat dotaz na zboží

    Informace o zboží
    Prodejce: návraty
    Katalogové č.: 8902518
    Počet zobrazení: 29x
    Vloženo: 7.10.2017
    Počet udělených: 1x