Domů Zboží Od U Tučňáka

Náramek kyanit, nefrit, stříbro Ag925

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Tučňáka

Katalogové č.: 8884135
Zobrazení: 608x
Vloženo: 2.10.2017
Počet srdcí: 108x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků přírodního kyanitu lehce dobarveného do modra a malajského nefritu. Korálky nefritu jsou absolutně přírodní bez dobarvování, na povrchu je však zapečen jemný prach, který vznikl při broušení, a ten se může vlivem potu a odírání uvolnit a korálky pak získají vzhled blízký bílému nefritu. Proto je důležité náramek před sprchováním nebo při dlouhé fyzické námaze odkládat. Při běžném nošení se mu však nic nestane:)

Kuličky kyanitu o průměru 8 mm, nefritu o průměru 6 mm, mezi nimi 2 korálky ze stříbra o průměru 6 mm. Navlečeno na pevném nylonovém lanku se zapínáním na karabinku + přívěšek s mým logem.

Zapínání můžu na přání vyměnit za jiný typ, např. za magnetické.

Všechny kovové komponenty jsou vyrobeny ze stříbra o ryzosti Ag 925, rhodiováno.

Náramek je dlouhý 19 cm včetně zapínání, ale ráda vám jej upravím na přání dle potřeby. Stačí uvést míru kolem zápěstí a jestli chcete mít náramek přiléhavý nebo volnější.

Náramek posílám v dárkové krabičce vložený do látkového pytlíku, který slouží pro jeho uložení např. při sportu.

Nefrit

Tlumí přepětí, zabraňuje agresivitě, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději, podporuje umění rychlého rozhodování a bystrého úsudku, toleranci.

Kyanit

Posiluje komunikaci a příznivě pomáhá všem lidem, kteří používají hlas pro svou práci. Vede majitele, aby říkali pravdu. Je to silný vysílač a zesilovač energie. Odstraňuje bloky, stres, strach, zklamání. Pomáhá s logickým myšlením. Neudržuje v sobě nic negativního.

Menu
--