Domů Zboží Od U Tučňáka

Náramek lapis lazuli, růžové zlato, Ag925

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Tučňáka

Katalogové č.: 9504090
Zobrazení: 261x
Vloženo: 23.4.2018
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků přírodního lapisu lazuli a růžového avanturínu v matné úpravě. Kuličky o průměru 8 mm, mezi nimi 2 disky a 1 ploškovaný korálek ze stříbra. Navlečeno na pevném nylonovém lanku se zapínáním na karabinku + přívěšek s mým logem.

Zapínání můžu na přání vyměnit za jiný typ, např. za magnetické.

Všechny kovové komponenty jsou vyrobeny ze stříbra o ryzosti Ag 925, pozlaceno růžovým zlatem 24 karátů.

Náramek je dlouhý 19,1 cm včetně zapínání, ale ráda vám jej upravím na přání dle potřeby.

Při měření je třeba brát v potaz průměr korálků, k obvodu zápěstí je potřeba přidat nejméně 2 cm podle toho, jak přiléhavý nebo volný chcete náramek na ruce mít.

Pokud si nebudete jisti, uveďte obvod zápěstí a jestli si přejete náramek přiléhavý nebo volnější a délku vám upravím tak, aby se vám náramek dobře nosil.

Náramek posílám v dárkové krabičce vložený do látkového pytlíku, který slouží pro jeho uložení např. při sportu.

Lapis lazuli

Povznášející duchovní kámen, výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Avanturín

Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu. V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Menu
--