Domů Zboží Od GALENA.SHOP

Náramek lapis lazuli-kalcit-granát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od GALENA.SHOP

Katalogové č.: 7668643
Zobrazení: 69x
Vloženo: 10.8.2016
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přejete si šperk z nějakých konkrétních kamenů? Ráda ho vyrobím dle Vašeho přání.

Náramek lapis lazuli, kalcit a granát, navlečené na silonovém vlasci, velmi pevné magnetické zapínáni.

Pro zápěstí s obvodem do 15,5cm. Lze upravit dle vašeho obvodu zápěstí. Návod: jak vybrat velikost náramku.

Poznámka: Není určeno k nošení při koupání nebo sprchování.

Lapis lazuli (Lazurit) - ochranný kamen, který dokáže rozpoznat hrozbu duševního útoku, zastaví ho a vrátí útočící energii zpět, uvádí do stavu harmonie tělesnou, duševní, citovou a duchovní rovinu. Podněcuje vyšší schopnosti mysli, přináší objektivní a jasný pohled, pomáhá rozvoji tvůrčích schopnosti, usnadňuje vyjádření vlastního názoru a vnáší harmonii do konfliktů. Otevírá třetí oko a udržuje rovnováhu krční čakry.

Kalcit (Vápenec) - účinný zesilovač a čistič energie, má pozitivní účinek v případech, kdy ztrácíme naději nebo motivaci, uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy, povzbuzuje paměť a je užitečným kamenem pro každého, kdo se věnuje studiu. Kalcit uvádí do rovnováhy citové napětí a nahrazuje ho klidem a vyrovnanosti, zvyšuje sebedůvěru a posiluje schopnost překonávat nezdary.

Granát - kámen se silnou schopnosti dodávat energii. Povzbuzuje lásku a oddanost, podporuje pevné vztahy a zájem o druhého, napravuje citovou disharmonii. Je užitečným kamenem ve chvílích krizí, dodává silu a odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situaci, pomáhá překonávat odpor nebo podvědomé vnitřní zábrany, různé zákazy a tabu, otevírá srdce dokořán a zvyšuje sebedůvěru.

Čistění a nabíjení:

Jeden z nejsnazších způsobů čistění je náramek zasypat mořskou soli po dobu ne více než 3 dny a nabíjet několik hodin na denním světle, ale ne na přímém slunci. Aby kameny pomáhaly a dávaly nám jen pozitivní energii, musíte je pravidelně čistit a nabíjet.

Menu
--