Domů Zboží Od Magical beads

Náramek - LARIMAR / TURMALÍN Ag925/1000

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Magical beads

Katalogové č.: 12552430
Zobrazení: 103x
Vloženo: 9.6.2021
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska zřízen účet u FIO banky bez poplatků. Při nákupu šperků z obou profilů platíte poštovné 1x. Zboží je odesíláno do 4 pracovních dnů od přijetí platby, ve dnech úterý a pátek.

Náramek je vyroben z černé polyesterové šňůrky a přírodních minerálů - turmalínu a fazetovaného, pravého larimaru se stříbrnými korálky Ag925/1000.

Univerzální velikost - posuvné zapínání shamballa.

Turmalín : energie, klid, radost, obchod, peníze, láska.
Vlastnosti: energie, planety a elementy dle barevného odstínu.
Je v mnoha ohledech jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Může být používán univerzálně, nemá negativní účinky, vždy působí ve prospěch toho, kdo jej nosí.
Odstraňuje stres, zlost, pohlcuje negativní vibrace, podporuje koncentraci, inteligenci, bystrost a schopnost učení.

Znamení : Váhy, Štír

Larimar - kámen Atlantidy, kámen delfínů a bohů.

Larimar je uznáván léčiteli jako velmi silný a užitečný kámen. O larimaru se udává, že vnáší světlo do duše . Larimar stimuluje čakry srdce a hrdla, čakru třetího oka a korunní čakru, usnadňuje nalézt v sobě vnitřní moudrost. Larimar vyzařuje silnou energii. Larimar se doporučuje se pro lidi, kteří jsou ve stresu. 
Larimar pomáhá při odbourávání zábran, jež jsme si vystavěli kolem srdce a umožňuje emocionální uvolnění a očistu hlubokých citových vzorů. Pomáhá vnést do našeho života více přirozeného stavu hravosti a radostné téměř dětské energie. 
Larimar je kámen se silným přínosem pro podporu meditace, který dává vnitřní uvolnění díky nádherným pocítům, které přináší. Z larimaru rezonuje velmi uklidňující energie, která pomáhá, abyste se cítili v klidu a uvolněně. Larimar podporuje stav pohody a relaxace. Larimar zklidňuje emoce a zbavuje stresu. Nosíme-li larimar, můžeme se cítit jakoby obklopeni oázou klidu.
Larimar působí obzvláště silně na krční čakru, což nám umožňuje získat sílu jasné komunikace a emocionální sílu a stabilitu, které nám umožní hovořit přímo od srdce a říkat i jiným lidem nepříjemné věci.
V meditaci může larimar pomoci vysvobodit se z nezdravých vnitřních vazeb k ostatním lidem, kteří si nezaslouží naše dobro. Udává se, že larimar v sobě nese moudrost dávné Atlantidy, proto je skvělým meditačním kamenem. 
Díky spojení s dávnou Atlantidou larimar je průvodcem naší duše na cestě životem.Larimar pomáhá spojit se se světem andělů.


Umístění kamenu larimaru v domácnosti či pracovním prostředí zajistí příjemnou a klidnou atmosféru. Nejlepší je však použít larimar jako šperk.

Larimar  je zemským kamenem, nese v sobě energii, která umožňuje mít kontakt s bohyní Země. Larimar je kámen božské ženskosti, může uklidnit vaše emoce a uvolnit stres. Larimar je vysoce duchovní kámen, který efektivně pracuje v rámci všech čaker od srdeční čakry až po korunní čakru. 

Larimar 6 mm, turmalín 4 mm, ag korálky 2.5 mm.
Menu
--