Domů Zboží Od u3buddhu

Náramek LOTOS*jadeit*achát*kalcit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od u3buddhu

Katalogové č.: 12284684
Zobrazení: 10x
Vloženo: 4.3.2021
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek LOTOS*jadeit*achát*kalcit

Délka 18,2 cm. /délku lze upravit/

Náramek z minerálu jadeit, achátkalcit. Dozdoben korálkem ve tvaru lotosu stříbrné barvy.

JADEIT

Jadeit je starodávným, posvátným kamenem, jenž dle lidových tradic údajně přitahuje lásku, peníze, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha. Jadeit se po staletí používá jako talisman, který prý chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Udává se o něm, že uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

 ACHÁT

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

KALCIT

Kalcit je ochranným kamenem. Údajně udržuje v rovnováze city, odstraňuje strach, pomáhá překonávat deprese. Dle indických tradic účinně čistí a nabíjí čakru solar plexu. 

Menu
--