Domů Zboží Od petrael

náramek Mint - barvený kalcit, hematit, opalit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od petrael

Katalogové č.: 11515280
Zobrazení: 19x
Vloženo: 24.5.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, čistím sklad :) Využijte slevu 30 % s kódem 5CR-FFZ-Z7T na vybrané kategorie: Náušnice - plstěné, Náušnice - ostatní, Náhrdelníky s plstěnkami, Náramky na pam. drátu, Náramky wrap, Náramky s americkým zap., Soupravy šperků, Prstýnky s korálky, Prstýnky se Swarovski

Korálky z minerálů ve velikosti 6 mm - barvený kalcit a hematit, opalit (syntetický), doplněno drobnými skleněnými korálky.

Navlečeno na pružence - velikost náramku ca 16-17 cm.

opalit je považován za kámen klidu, je vhodný pro tlumení deprese a úzkosti a kamenem lásky, vhodný pro upevnění vzájemných romantických vztahů a věrnosti. Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro hodnotu a pochopení smyslu bytí, pro schopnost čelit obavám, přináší klid a vyrovnanost.

kalcit je kámen, který je schopen výrazně zesilovat a čistit energii ve svém okolí – odvádí negativní a posiluje pozitivní. Schopnost zesilovat energii je dána jeho schopností dvojlomu – vše, co jím prochází, se zdvojí.

hematit je zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

zdroj: nefertitis

Menu
--