Domů Zboží Od Náramky Minea

Náramek pro BLÍŽENCE - ACHÁT, RŮŽENÍN a AMETYST

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna91 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Náramky Minea

Katalogové č.: 11050461
Zobrazení: 26x
Vloženo: 18.11.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 10 % s kódem GZ7-1L3-NB6. Při nákupu nad 1000 Kč doprava zdarma (Platí při platbě předem).

AMETYST

Kámen čistoty a zbožnosti, má silnou očistnou moc. Mimořádně mocný s ohromnou ochrannou sílou. Zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Kámen klidu, zahání stres a negativní emoce. Tiší strach, vztek, obavy a zlobu. Zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, rozvíjí intuici.
Je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, dodává rozhodnost, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při alkoholismu a jiných závislostech.

ACHÁT (dobarvený)

Dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Posiluje soustředění a praktická rozhodnutí. Dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu. Odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové.
Pomáhá při citových zklamáních. Ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

RŮŽENÍN

Symbol lásky, krásy a uzdravování. Učí trpělivosti, pomáhá pří řešení problémů. Rány srdce, které vznikly hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavostí našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět nám samotným i ostatním. Učí sebelásce, dodává životní energii. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, pocit viny.

Průměr jednoho korálku: 8 mm

Komponenty z nerezové oceli

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál.

Menu
--