Domů Zboží Od sabina.takacova

Náramek s minerály. Citrín s korálkami z křišťálu.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od sabina.takacova

Katalogové č.: 10788478
Zobrazení: 112x
Vloženo: 10.8.2019
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Je vyroben z přírodních nedobarvovaných minerálů o velikosti 16,5 cm. Lze upravit velikost. Myslete na to, že velikost náramku by měla být vždy alespoň o půl cm větší než obvod vašeho zápěstí.

Náramek je vyroben ze zlomků minerálů citrínu a korálek z křišťálu o průměru 8mm a  kvalitní pruženky. Uzel je opatřen lepidlem aby se při nošení neuvolnil.

Citrín.

Znamení zvěrokruhu - Lev, Blíženci, Panna, Býk.

Čištění a nabíjení

Citrín by se měl čistit po každém jeho použití, nejlépe pod proudem vlažné vody. Nabíjí se na přímém slunci, ale jen po velmi krátkou dobu. Pokud je kámen od někoho darovaný, nebo koupený, měla by být provedena očista důkladnější. To znamená, ponechat ho několik dní v misce s voudou (pramenitou, minerální), která je pravidelně měněna. Poté se kámen opláchne a může se dát nabíjet. Kámen netřeba čistit pouze v případě, že byl nalezen přímo v přírodě svým majitelem.

Křišťál.

Znamení zvěrokruhu - Lev, Kozoroh, Vodnář.

Čištění a nabíjení

Křišťál čistíme nejlépe přes noc, ponořením do misky s vodou, nebo jej alespoň několik minut podržíme pod tekoucí vlažnou vodou. Křišťál můžeme položit na minerál hematit, čímž dojde k jeho vybití, a pak jej opětovně zcela nabít na přímém slunci, kde ho můžeme ponechat libovolně dlouho. Pomocí křišťálu můžeme jakýkoliv kámen očistit a energeticky dobít.

Menu
--