Domů Zboží Od Pátý element

Náramek s tibetským dZi, ametystem a rudrakšou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Osobní odběr125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Pátý element

Katalogové č.: 9618763
Zobrazení: 85x
Vloženo: 5.6.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: U drobných objednávek je možné poslat i jako obyčejné psáni s poštovným 30,- Kč na vlastní odpovědnost (napište do poznámky u objednávky a poštovné upravím).

Náramek s rudrakšou ve velikosti 7-8 mm, ametystem 8 mm a tibetským achátem dZi 8 mm (se 3 oky) . Navlečeno na pružném silikonu.

Obvod ruky připište do poznámky k objednávce.

---------------------------------------------------------------------------------

  • Rudrakša jsou plody stromu Elaeocarpus granitus. Rudrakša reguluje krevní tlak, pomáhá se srdečními onemocněními a ovlivňuje všech 7 čaker. Rudrakša vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudrakša má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.
  • Achát používá k uzemnění energie těla, uvědomění si vlastní osobnosti a schopnosti lepší koncentrace. Acháty navozují pocit bezpečí a jako ochránce působí nejen na nás.
  • Kámen Dzi se 3 oky: jedná se o kámen šťastných náhod a pohody. Přináší štěstí, dlouhověkost, bohatství. Podporuje fyzické tělo, mysl a srdce, přináší harmonii a zlepšuje naše zdraví.
  • Ametyst pzvyšuje produkci hormonů, stimuluje nervový systém a endokrinní žlázy. Podporuje okysličení krve, pomáhá při léčení trávicího traktu, srdce, žaludku nebo kůže.

Menu
--