Domů Zboží Od Pátý element

Náramek s tibetským dZi, tyrkysem a rudrakšou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Osobní odběr125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Pátý element

Katalogové č.: 9134837
Zobrazení: 109x
Vloženo: 13.12.2017
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: U drobných objednávek je možné poslat i jako obyčejné psáni s poštovným 30,- Kč na vlastní odpovědnost (napište do poznámky u objednávky a poštovné upravím).

Náramek s rudrakšou ve velikosti 7-8 mm, tyrkys 8 mm, popraskaným achátem 8mm, tibetským achátem dZi 8 mm (3 oka) a kosti s korálem a tyrkysem. Navlečeno na pružném silikonu.

Obvod ruky připište do poznámky k objednávce.

---------------------------------------------------------------------------------

  • Rudrakša jsou plody stromu Elaeocarpus granitus. Rudrakša reguluje krevní tlak, pomáhá se srdečními onemocněními a ovlivňuje všech 7 čaker. Rudrakša vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudrakša má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.
  • Achát používá k uzemnění energie těla, uvědomění si vlastní osobnosti a schopnosti lepší koncentrace. Acháty navozují pocit bezpečí a jako ochránce působí nejen na nás.
  • Kámen Dzi se 3 oky: jedná se o kámen šťastných náhod a pohody. Přináší štěstí, dlouhověkost, bohatství. Podporuje fyzické tělo, mysl a srdce, přináší harmonii a zlepšuje naše zdraví.
  • Tyrkys je kámen posílení, dobrý proti vyčerpání, depresím nebo záchvatům paniky. Zvyšuje fyzický a psychický imunitní systém a podporuje vstřebávání živin či zmírnění znečištění a virových infekcí. Tyrkys je vynikající léčitel emocí, poskytuje útěchu pro duši a pohodu pro tělo. Prospívá celkové náladě tím, že vyrovnává výkyvy emocí a navozuje pocit klidu a míru. Zmírňuje stres a přináší klid pro srdce. Pomáhá rozpoznat příčiny štěstí a neštěstí a zvládnout se s nimi vypořádat.
  • Červený korál je vynikající prostředek ke zvyšování energie a životní síly, jsme-li příliš neohební nebo příliš rozptýlení. Korál povzbuzuje, hřeje a oživuje.
Menu
--