Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - achát, tygří oko, swarovski

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11700414
Zobrazení: 35x
Vloženo: 21.8.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z krajkového achátu, tygřího oka magenta (přírodních polodrahokamů), broušených crystal korálků swarovski, délka 17,5 cm, velikost korálků je 6 mm, navlečeno na pružence Beadalon. Délku podle přání upravím. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. 

Achát nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních.

Achát je směs proužků křemene, chalcedonu a opálu.

Swarovski znamená ve šperkařství opravdový pojem. Tyto krystaly poznáte díky vysoké brilanci a velmi krásnému a vkusnému designu. Jde o jednu z nejznámějších značek, které se objevují na světovém trhu. Swarovski, to je symbol přepychu, krásy a luxusu pro každého. Krystal, který pochází z dílny společnosti Swarovski, má dokonalý odraz světla, který získává díky svému, pro tuto značku specifickému, brusu.

Menu
--