Domů Zboží Od Japamalap

Náramek z minerálů Avanturin,Jadeit

175 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce52 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Japamalap

Katalogové č.: 9517631
Zobrazení: 64x
Vloženo: 29.4.2018
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z minerálů Avanturin a Jadeit rozměr minerálů je 8mm.

Navlečen na pevné gumičce.

Doplněno symbolem jing jang z chirurgické oceli.

Velikost 19cm.

JADEIT je   nejuctívanějším a nejvíce ceněným kamene Dálného východu, kde se stal, vlivem svých harmonických vlastností, symbolem míru a klidu. Ve starém Egyptě byl ctěn jako kámen lásky, vnitřního míru, harmonie a rovnováhy, v arabském světě jako ochrana proti všemu zlému. 

Podporuje naši vnitřní vyrovnanost, která je přirozenou podmínkou jistoty v našem každodenním jednání. Pomáhá nám zachovávat si v každé situaci chladnou hlavu, zbavuje nás předsudků a provokuje v nás aktivitu a dynamiku. Jemné vibrace vysokých frekvencí zeleného jadeitu uvádějí celý náš organismus do harmonické jednoty. Posilují nervový a imunitní systém, funkce srdce, krevního oběhu, podporují funkci sleziny, jater a ledvin. Jadeit pomáhá i při jejich onemocnění, z močových cest uvolňuje písek a kameny. Podporuje látkovou výměnu a funkci žláz, léčbu infekčních nemocí, žloutenky a snižuje vysoké teploty. Zmírňuje průběh chřipkových onemocnění. Položen na pupeční centrum léčí žaludeční a zažívací potíže a koliky. 

Položen na centr třetího oka pomáhá proti nočním můrám a nespavosti, tiší bolesti hlavy a migrény. Mírní nadměrné pocení psychické rázu, ženám pomáhá odstraňovat citové blokády, které jim brání v otěhotnění. Tiší bolesti při porodu.

Očista: jadeit čistíme zcela jednoduše v misce s vlažnou vodou nebo pod tekoucím proudem pramenité vody. Na přímém slunci ho můžeme nabíjet libovolně dlouho, dokud necítíme, že je plný energie.

AVANTURÍN je kamenem štěstí. Má pozitivní vibrace a přináší prosperitu a majetek. Jeho vibrace také pomáhají odstraňovat negativní elektromagnetické záření z mobilních telefonů či mikrovlnných trub. Posiluje rozhodovací schopnosti a stimuluje řídící vlastnosti. Avanturín pohlcuje znečištění ovzduší a čistí atmosféru na místě, kde se nachází. Povzbuzuje komunikaci a pomáhá jasně vyjadřovat myšlenky. Uklidňuje, a pokud jej dáte přes noc pod polštář, navozuje klidný a ničím nerušený spánek.

V rámci meditace je tento krystal vhodný pro odstranění veškerých závislostí. Nejpříznivěji působí na odstranění chuti na cigarety a přejídání. Pomáhá při problémech s váhou, při nadváze, ale také při anorexii a bulimii.  Avanturín také přináší vitalitu unaveným svalům a celému organismu. Zvyšuje tvořivost a produktivitu netradičních řešení.

Léčivé účinky

  • Příznivý vliv na štítnou žlázu
  • Brání vzniku alergií
  • Přivádí krevní tlak do rovnováhy
  • Podněcuje činnost metabolismu
  • Zlepšuje vidění
  • Posiluje a regeneruje srdce
  • Odstraňuje bolesti hlavy a migrény
  • Snižuje hladinu cholesterolu
  • Čistí dutiny
  • Navozuje klidný a hluboký spánek
  • Léčí ekzémy a akné
  • Působí pro vypadávání vlasů a vzniku lupů

Znamení zvěrokruhu     Beran, Blíženci, Pana, Váhy

Barva                                 Zelený, modrý, červený, hnědý, broskvový

Naleziště                           Brazílie, Ural, Indie, USA, Zimbabwe, Čína, Tibet

Planeta                              Merkur

Element                             Vzduch

Čakra                                 Srdce, solar plexus

Menu
--