Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - brazilský rubín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11670838
Zobrazení: 307x
Vloženo: 7.8.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z přírodního broušeného brazilského rubínu, velikost rondelek je 5x8 mm, délka je 17,5 cm,  korálky jsou navlečené na pružence Beadalon. Délku podle přání upravím. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. Náramek zabalím do organzového sáčku. 

Rubín v nás probouzí chuť žít, vytahuje nás z netečnosti a lhostejnosti, probouzí v nás zájem o život na Zemi a svými dynamickými vibracemi odstraňuje vyčerpání. 

Rubín patří energii projektivní, elementu ohně, planetě Mars.
Je to kámen bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků. Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr. Zlepšuje motivaci, směruje k realistickým cílům, vybízí nás vydat se za svým štěstím, zastavuje zlost a negativní energie a přeměňuje je v pravý opak. Dodává odvahu, navozuje pozitivní stav mysli a pomáhá tvrději čelit útokům během hádek a názorových střetů.

Síla, radost,ochrana, bohatství, proti nočním můrám, odvaha.

Léčí střevní potíže, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, léčí oči, žaludek, dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a léčí je.

Menu
--