Domů Zboží Od veru.

Náramek z minerálů howlit, achát, onyx

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od veru.

Katalogové č.: 9776767
Zobrazení: 74x
Vloženo: 9.8.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Při výběru náramku věřte vlastní intuici. Jednotlivé kameny působí na všechny z nás bez rozdílu. Uvedená znamení jsou pomůcka, například pokud vybíráte dárek, nikoliv nutnost, že si musíte vybrat zrovna ten nebo ten náramek.

Náramek z minerálů howlit, achát a onyx. Stříbrný přívěsek s tlapkou (přívěsek je možné na přání vyměnit nebo zaslat náramek bez přívěsku). Velikost minerálů je 8 mm. 

Fialové, purpurové a levandulové drahokamy jsou považovány za exotické kameny. Fialová je symbolem pro magii, tajuplné záhadné světy. Navozují klid a mír, dodávají energii, pomáhají zdolávat životní překážky a navrací pohodu do života.

Bílé drahokamy jsou znakem čistoty, nevinnosti a laskavosti. Zajišťují jasnou mysl a usnadňují nové životní začátky.

Černé drahokamy symbolizují stabilitu a spojení se zemí. Okolo svého nositele vytvářejí dojem respektu a nedostupnosti. 

Obvod 17 cm. Náramek je možné upravit podle Vaší velikosti. Do poznámky k objednávce napište pevný obvod Vašeho zápěstí. K Vaší velikosti přičítám 1 cm tak, aby byl náramek o něco volnější. Koupit můžete i náramek bez přívěsku.

Náramek zasílám očištěný a energeticky nabitý.
Nákupem přispíváte 20 Kč na opuštěné pejsky a kočičky.

Náramek vhodný k dodání životní harmonie, rovnováhy, vyrovnanosti a klidu. Přitahuje lásku a upevňuje vztahy, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, odstraňuje stres, strach, obavy, pomáhá s vlastním sobectvím, pomáhá budovat lidský charakter. Snižuje emocionální nestabilitu.

HOWLIT je kamenem všech znamení zvěrokruhu.

Účinky na duši

Howlit přináší klid do každodenních starostí člověka. Snižuje stres, ulevuje od vnitřní bolesti a potlačuje pocity hněvu. Rovněž pomáhá člověku bojovat s neklidem a vlastním sobectvím.

Otevírá cestu v komunikaci s vlastními negativními myšlenkami a emocemi a tak je umožňuje pochopit. Takto vede člověka s sebepoznání a sebepochopení. Ukazuje člověku jak pochopit všechno, co se kolem něj děje a následně se k tomu vyjádřit zejména po emocionální stránce.

Dodává také sílu emocionální dozrát. Odstraňuje nadměrný kriticizmus, drzost a ofenzivní chování a dovoluje člověku projevit taktní chování. Obecně se dá říci, že howlit pomáhá budovat lidský charakter.

Howlit rovněž podporuje kreativitu a stimuluje paměť. Zvyšuje chuť člověka na nové informace a učí trpělivosti. Probouzí pocity ambicí a pomáhá je naplňovat. Tyto vlastnosti využijí zejména lidé, kteří neustále něco odkládají a potřebují to dokončit.

Účinky na tělo

Howlit reguluje hladiny vápníku v organismu. Vápník je velmi důležitou součástí zubů a kostí. Proto se howlit stará zejména o zdraví těchto orgánů. Vápník však potřebuje člověk i ke správné funkce svalů, takže howlit působí příznivě na celý pohybový aparát.

Snižuje také svalové napětí a uklidňuje celé tělo. Pomáhá usnout a to zejména lidem, kteří příliš mnoho přemýšlejí a to jim brání ve spánku. Stimuluje sny a pomáhá člověku si je zapamatovat.

Howlit je rovněž velmi účinný v boji proti stresu. Odstraňuje bolest způsobenou stresem a stejně účinně pomáhá při poruchách navozených stresem, ke kterým patří zejména žaludeční vředy, bušení srdce a kožní problémy.

Účinky howlitu ocení i všichni, kteří trpí impulzivním přejídáním, které způsobuje nadváhu.

ACHÁT odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění, síla, harmonie

Achát dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Nejnápadnějšími vlastnostmi achátu je harmonizace yin/yang energií, dodávání odvahy a uklidňování. V minulosti se používal ve vodě nebo v jídle, aby odstranil nemoci. Achát existuje v moha barevných provedeních, které se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru. Achát je odrůdou chalcedonu.

Léčivé účinky: pomáhá při problémech se zuby a se žaludečními problémy, účinkuje proti nespavosti, zlepšuje paměť a koncentraci, pomáhá čistit lymfatický systém.

Znamení zvěrokruhu: Blíženci, Rak, Panna, Střelec,  Ryby, Váhy, Kozoroh, Beran, Býk, Lev

Planeta: Merkur 
Element: Především Země, ale např. ohnivý achát náleží Ohni
Čakra: Všechny acháty jsou vhodné pro všech sedm čaker

ONYX je ochranný krystal, který neutralizuje veškeré konflikty, ochraňuje život a dodává životní sílu. Je velkým pomocníkem v obtížných situacích a těžkých životních obdobích. Při mimořádných fyzických i citových vypětích pomáhá zachovat chladnou hlavu, klid a pozitivní přístup. Dodává ráznost, vytrvalost a nadhled při konfrontaci s negativními silami. Motivuje ke snaze stát se pánem svého osudu a poskytuje poučení z minulosti. Zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu.

Svému majiteli dodává sílu vyřešit a tím uzavřít staré problémy a podporuje umění odpouštět. 

Onyx má velký vliv na současný život, prosvětluje ho, ukazuje správný směr a odstraňuje strach a obavy z neznámého. V těle udržuje rovnováhu energií jing a jang.

Léčivé účinky: působí proti kazivosti zubů, zpevňuje kosti, léčí krevní poruchy, odstraňuje „neklidné nohy“, posiluje a léčí kůži, vlasy a nehty, zbystřuje zrak a sluch, zklidňuje nervovou soustavu, hojí rány a jizvy po operacích, zmírňuje bolesti srdce, prokrvuje nohy a ruce, chrání před plísňovým onemocněním

Znamení zvěrokruhu: Lev, Panna, Kozoroh

Menu
--