Domů Zboží Od jukyna2

Náramek z minerálů JADEITU / KŘIŠŤÁLU / HEMATITU

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od jukyna2

Katalogové č.: 11268203
Zobrazení: 49x
Vloženo: 24.2.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Energetický náramek z přírodního drahokamu jadeitu, matného křišťálu a nemagnetického hematitu, ozdobený lístkem z perleti. 

Korálky jsou navlečeny na kvalitní nylonové gumičce 0,6 mm neutrální barvy, která zajistí snadné navléknutí i svléknutí z ruky.

Průměr korálků je 4 mm, rozměry lístku 10 x 15 mm

Velikost 17 cm

Ná přání zhotovím náramek, podle vašich představ.  Obvod zápěstí napište do objednávky.                          

 

KŘIŠŤÁL 

Nejúčinnější energetický krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Povzbuzuje psychiku a samostatnost, ochraňuje před vším zlým a negativním. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a odblokovává energii. Křišťál je nejdokonalejší energetický kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému. Podněcuje činnost, zajišťuje klidný spánek a zvyšuje naši duchovní sílu.

HEMATIT

Hematit je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. O hematitu se píše, že působí zvlášť blahodárně v situacích spojených s právem a zákony. Silně působí také v duševní rovině, zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Tento kámen odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Hematit obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života.

JADEIT

Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Je účinný při uklidňování psychiky a zklidnění srdečního rytmu. Jadeit může být vhodný také ke zmírnění šoku nebo strachu před operací nebo jiným lékařským zákrokem. Jako cestovní kámen, funguje jako prevence proti nemocem, zatímco na dovolené je prospěšný pro ty, kteří cestují sami.

                                 

Menu
--