Domů Zboží Od U Přasličky

Náramek z minerálů///měs.kámen,křemen,opál,akvamar Černá šňůrka

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (3)
Černá šňůrka
179 Kč za 1 ks
vyprodané
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků přírodního jahodového křemene kvality AA, přírodního růžového opálu, přírodního fluor
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 12858745
Zobrazení: 416x
Vloženo: 23.10.2021
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, milí zákazníci, doba odeslání se odvíjí od aktuálního počtu objednávek. Zároveň nyní nabízím dopravu s balíkovnou na adresu za 30,- do konce dubna 2024. Děkuji a přeji hezké dny :)
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků přírodního jahodového křemene kvality AA, přírodního růžového opálu, přírodního fluoritu, přírodního akvamarínu kvality A a přírodního měsíčního kamene kvality A. Náramek je doplněn drobnými japonskými korálky značky Miyuki.
Velikost náramku je univerzální - je opatřen posuvným uzlíkem. 
Na výběr je ze tří různých barev šňůrek - černé, šedé a béžové. Barvu šňůrky si vyberte z roletky vpravo.

Průměr minerálních korálků je 4 mm.


Fluorit

  • kámen, který pracuje s vědomou myslí, zmírňuje emocionální zaujetí a potlačuje silné emoce, urovnává depresi, vztek anebo zoufalství. Dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu duševní, tělesnou i citovou rovinu osobnosti. Napomáhá při učení, zvyšuje zručnost, sebedůvěru a koncentraci. Funguje proti škodlivým vlivům elektromagnetického záření a počítačů.

Měsíční kámen

  • kámen, který je úzce spjat s Měsícem a intuicí, úspěšně řeší problémy mezi milenci, přitahuje lásku, pomáhá při nespavosti a zajišťuje klidný spánek. Mírně ochranný zvláštěna cestách, obnovuje a uchovává mladistvý přístup a vzhled, uklidňuje rozbouřené city a vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí. Především za úplňku vyvolává srozumitelné živé sny, udržuje v rovnováze ženskou a mužskou energii.

Akvamarín

  • jedná se o kámen dávných mořských bohyní. Symbolizuje odvahu, uklidňuje mysl, potlačuje stres a zbavuje strachů. Je kamenem radosti, klidu a štěstí především ve vztazích. Pomáhá převzít odpovědnost za vlastní osud. Zlepšuje sebevyjádření, čistí zablokovanou komunikaci, zbystřuje intelekt a vnímavost. Je skvělým kamenem pro meditaci, uvádí do rovnováhy čakry, vytváří ochranný štít aury a čistí krční čakru.

Růžový opál

  • je kamenem přívětivosti, naděje, srdečnosti, velkého úspěchu a rovněž kamenem lásky pro věrné milence. O tomto opálu se říká, že rozpouští zábrany, ostýchavost a stud. Podporuje náklonost, velkorysost a vcítění se do druhých. Také se udává, že učí nesobeckému jednání, nenásilí a lásce, vnáší do našeho života pocit lehkosti a pomáhá zapomenout na naše starosti. Pomáhá nám vytvářet nové koncepty a myšlenky.

Křemen

  • univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě. Povzbuzuje psychiku, samostatnost či jasnozřivost. Ochraňuje před vším zlým a negativním, pomáhá sebezdokonalení. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření. Působí na korunní čakru a ty ostatní čistí.

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru, jsou založeny na dávných mýtech a lidových tradicích, které jsou všeobecně známé a dostupné.  V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lehce lišit od skutečnosti, berte to, prosím, v potaz :-)

Pokud chcete, aby Vám náramek co nejdéle vydržel, nenamáčejte jej a sundavejte si jej na sport.

Menu
--