Domů Zboží Od jukyna2

Náramek z minerálů ONYX /AMAZONIT /JADEIT /ANGELIT

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od jukyna2

Katalogové č.: 10356788
Zobrazení: 90x
Vloženo: 25.2.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Energetický náramek z přírodního minerálu /drahokamu/ černého onyxu, angelitu, aqua amazonitu a malajského jadeitu. Mezi korálky jsem použila fazetovaný /broušený do plošek/, stříbrný hematit. Náramek odesílám s dárkovým šifonovým obalem, viz foto.

Korálky jsou navlečeny na kvalitní nylonové gumičce 0,8 mm neutrální barvy, která zajistí snadné navléknutí i svléknutí z ruky.

Průměr korálků je 8 mm

Velikost 17 cm

Ná přání zhotovím náramek, podle vašich představ.  Obvod zápěstí napište do objednávky.                          

                                

                                       AMAZONIT 

Amazonit – mimořádně uklidňující kámen, zmenšuje obavy a strach, rozptyluje negativní energii, zvyšuje intuici.

Amazonit svým vlněním podporuje vitalitu a vyrovnává rovnováhu těla a mysli v každodenním životě. Pomáhá tišit nervozitu, stres, výkyvy nálad a tlumí přebytečnou energii. S jeho pomocí se snáze zbavíme egoismu, lpění na věcech a jiných zátěží. S Amazonitem snáze získáme kontrolu nad svým životem. Nejúčinnější vliv tohoto kamene pocítíme v srdeční oblasti, kde tiší citové a fyzické problémy.

                                            Angelit

Pomáhá při velké psychické zátěži, dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje komplexy méněcennosti a nedocenění, stres, zároveň navazuje kontakt s vesmírnou energií. Otevírá cestu pro jasnovidné pozorování vzdálených věcí.Pomáhá vyslovit svou pravdu bez ohledu na to, jak může znít. Zároveň budete díky němu soucitnější a smířlivější, zejména k věcem, které nejdou změnit.Má uklidňující vibrace, které mohou pomoci zmírnit napětí, hněv nebo stres. Podporuje proces znovuzrození.

Tento tišící, uklidňující kámen napravuje poruchy tkáně a krevního řečiště, čistí tělo od jedů a pomáhá zmenšovat otoky. Uchovává rovnováhu tekutin v těle a může fungovat jako močopudný lék. Lze jej využít i pro kontrolu hmotnosti.

                                        Jadeit

Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.Je účinný při uklidňování psychiky a zklidnění srdečního rytmu. Jadeit může být vhodný také ke zmírnění šoku nebo strachu před operací nebo jiným lékařským zákrokem. Jako cestovní kámen, funguje jako prevence proti nemocem, zatímco na dovolené je prospěšný pro ty, kteří cestují sami.

                                           Onyx

Ochranný kámen, brání a ochraňuje před konflikty, dodává sílu, uvolňuje myšlení, pomáhá překonat zábrany.Tajemný černý kámen učí zejména duchovní moudrosti, vede k vážnosti, sebekontrole a cílevědomosti, podporuje vnitřní koncentraci a pokoru.Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy.

                                    HEMATIT

Hematit je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. O hematitu se píše, že působí zvlášť blahodárně v situacích spojených s právem a zákony. Silně působí také v duševní rovině, zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Zvyšuje rovněž důvěryhodnost. Tento kámen odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Hematit obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života.

Na tělesné úrovni je hematit silně spojen s krví. Posiluje a reguluje tvorbu krve. Dokáže vyhánět z těla horečku. Podporuje činnost ledvin při čištění krve a současně pomáhá regenerovat jejich tkáň. Podněcuje ukládání železa a tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, zahání úzkost a nespavost

Menu
--