Domů Zboží Od veru.

Náramek z minerálů Růženín a pukaný křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od veru.

Katalogové č.: 9642242
Zobrazení: 333x
Vloženo: 15.6.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z minerálů růženín, pukaný křišťál. Přívěsek yin a yang. Velikost minerálů je 8 mm. Přívěsek je možné vyměnit nebo zaslat náramek bez přívěsku.

Růžové drahokamy symbolizují lásku a přirozenou krásu. Dodávajípocity sebeúcty a vlastního docenění.

Bílé drahokamy jsou znakem čistoty, nevinnosti a laskavosti. Zajišťují jasnou mysl a usnadňují nové životní začátky.

Obvod 17 cm. Náramek je možné upravit podle Vaší velikosti. Do poznámky k objednávce napište pevný obvod Vašeho zápěstí. K Vaší velikosti přičítám 1 cm tak, aby byl náramek o něco volnější. 

Náramek zasílám očištěný a energeticky nabitý.
Nákupem přispíváte 20 Kč na opuštěné pejsky a kočičky.

KŘIŠŤÁL Kámen hojnosti, křišťálově čiré barvy, se využívá k jasnému myšlení, dennímu snění a utváření myšlenek. Zajišťuje rovnováhu a harmonii ve všech oblastech vašeho života a zdraví.  Dávejte pozor, na to co si přejete, protože když budete nosit tento kámen u sebe, zesílí se energie, abyste dostali to, co opravdu chcete. Je přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.

Je to univerzální, nejúčinnější krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Lev, Vodnář, Blíženci, Rak, Štír

RŮŽENÍN Tento kámen je pro lásku ten nejlepší a nejvhodnější. Otevírá srdce a dokáže vám ukázat sílu emocí, podporuje a hormonizuje vztahy, rozptyluje emoční nestabilitu. Jedná se o velmi uklidňující kámen. Dokáže vám pomoct zahojit staré rány z předešlých špatných vztahů a přivolat do života novou lásku.

Růženín je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému a v partnerském vztahu podněcuje bezpodmínečnou a oddanou lásku. Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Nesmělým pomáhá projevit skrývané city a pocity. Svými vibracemi přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.

Křivdy utrpěné v minulosti usnadňuje zacelit a pomáhá na ně zapomenout. Dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres, strach, zlost a nepříjemný dlouhotrvající pocit viny. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. Podporuje flexibilitu.

Znamení zvěrokruhu: Beran, Býk, Váhy, Rak, Blíženci
Planeta - Venuše

LOTOSOVÝ KVĚT je obrazem prvopočátku světa, vzniku života. Je symbolem znovuzrození, krásy, života, štěstí, čistoty a duchovnosti, jednoty mikro a makrokosmu, symbolem harmonie mužského a ženského počátku. 

Menu
--