Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - Super seven Kakoxen

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 12632502
Zobrazení: 32x
Vloženo: 21.7.2021
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek ze Super 7 Kakoxenu (přírodních polodrahokamů), délka je 18 cm, velikost korálků je 8 mm. Délku podle přání upravím, doplním přívěskem viz přívěsky. Náramek zabalím do organzového sáčku. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody.

Tento úžasný kámen aktivuje všechny čakry a bio magnetické pole našeho fyzického těla, stejně jako aktivuje jiné krystaly kameny, umístěné vedle něj. „Svatá sedmička“ poskytuje vedení na cestě životem a dává podporu pro přijímání duchovních darů. Přináší nám klid a pocit naprosté bezpečnosti a vzájemného propojení mezi blízkými lidmi.

S pomocí Super 7 můžete harmonizovat své tělo, mysl a intelekt. Super 7 také pomáhá stimulovat regenerační schopnost našeho těla, pomáhá také podpořit imunitní systém. Má vysoké energetické vibrace.

Na světě není lepší krystal, než je ten, ve kterém kakoxen spolu s ametystem, záhnědou, křemenem, sagenitem - čirým křišťálem s rutilem, goethitem a lepidokritem spojil své síly dohromady do jednoho mocného kamene.

Náramek je vyroben z přírodních polodrahokamů, mohou se na nich  vyskytnout drobné nedokonalosti. Na ruce nosíte kousek přírody, která Vám dodává energii.

Menu
--