Domů Zboží Od sofie jewelry

NÁRAMEK Z MORGANITU S PERLEŤOVÝM ČTYŘLÍSTKEM

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce90 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sofie jewelry

Katalogové č.: 12679166
Zobrazení: 409x
Vloženo: 14.8.2021
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, při nákupu nad 1700,- je přepravné Zásilkovnou na výdejní místo zdarma.

Romantický, minimalistický náramek z broušených kuliček různobarevného morganitu s perleťovým čtyřlístkem uprostřed. Morganity mají něžné pastelové odstíny a díky tomu, že jejich povrch není hladký, ale broušený, krásně odrážejí světlo - jemně se třpytí.

Morganit (odrůda berylu) je nazýván růžový smaragd, též kámen božské lásky. Jedná se o vzácný polodrahokam, který se nachází pouze v Thajsku, Brazílii, na Madagaskaru, v Africe a v USA.

Morganit ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Pokud je barva morganitu spíš fialovo-růžová, pak harmonizuje čelní čakru, používá se ke stimulování mysli a porozumění vzpomínkám. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit tak vztahy mezi partnery. Ovlivněním čakry solar plexu podporuje nejen tvořivost, ale také ženskou energii lásky a je tak vhodný pro nezapomenutelnou zkušenost lásky. Ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

Velikost náramku: náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5 cm. Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod (bez vůle) Vašeho zápěstí pro případnou úpravu velikosti náramku. Náramek vyrábím tak, aby byl malinko volnější.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Menu
--