Domů Zboží Od VaiS

Náramek z pěti druhů kamenů s klíčem lásky

172 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od VaiS

Katalogové č.: 13128889
Zobrazení: 24x
Vloženo: 5.2.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z labradoritu, amazonitu,křišťálu, karneolu a sodalitu doplněný o klíček lásky.

  • Průměr korálků 6mm a 4mm, 
  • Kovové komponenty z kvalitního bižuterního kovu.
  • Velikost náramku 15,5cm - možnost úpravy po domluvě.

Možnost udělat druhý do páru  :)

> Labradorit má opalizující vzhled a může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen a vnáší světlo do života. Přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie, potlačuje strach a nejistotu. Přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

> Křišťál je bezbarvý minerál, čirá forma křemene. Je to nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii, kromě toho ji dokáže i výborně odblokovat. Křišťál vás ochrání před negativními vlivy, čistí čakry a dodává ohromnou sílu. Chrání auru a harmonizuje tělo, mysl i duši. 

> Amazonit napomáhá při hledání sebe sama, nasměřuje vás ke svobodnému vyjadřování myšlenek a nápadů. Amazonit harmonizuje hrdelní a srdeční čakru. 

> Karneol zlepšuje trávení a zažívání. Pomáhá při problémech s impotencí a neplodností. Karneol také zlepšuje náš krevní oběh, pomáhá při problémech s křečovými žílami a revmatismem. Dodává pravidelnost menstruačnímu cyklu a ulevuje při bolestech s ní spojených. Zlepšuje psychické rozpoložení při premenstruačním syndromu.

Sodalit prohlubuje intuici a spojuje ji s logikou. Odbourává stres a strach všeho druhu. Zvýší vaše sebevědomí a napomůže vám při projevování před ostatními lidmi. V kolektivu upevňuje důvěru, lidé jsou pak klidnější a soustředěnější. Napomáhá vyhýbat se konfliktům. Při meditaci pomůže mysli odpoutat se od těla.

Menu
--