Domů Zboží Od sperkyakameny

Náramek ze serafinitu a stříbra - RARITA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sperkyakameny

Katalogové č.: 12175991
Zobrazení: 144x
Vloženo: 28.1.2021
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

... Serafové, andělé, kteří přinesli kámen serafinit na Zemi, v něm zanechali otisky svých křídel ...

Náramek z broušeného serafinitu drahokamové kvality QAA (drahokamová odrůda klinochloru - RARITA) s neopakovatelnou kresbou minerálu. Náramek je složen z kuliček o velikosti cca 4 mm. Zapínání na karabinu a prodlužovací  řetízek zakončený placičkou jsou ze stříbra (Ag 925/1000). Délka náramku je cca 19 cm + prodlužovací řetízek cca 2,5 cm. Původ minerálu: Sibiř (Rusko).

SERAFINIT je drahokamová odrůda minerálu klinochlor. Tento překrásný a vzácný drahý kámen se v této podobě vyskytuje pouze na jediném světovém nalezišti v oblasti Bajkalského jezera ve východním Rusku. Při vhodném vedení řezu krystalem se objevují perleťové struktury něžných peříček andělských křídel. Pojmenování serafinit, nebo také andělský kámen, mu bylo přiděleno podle vzhledu andělů Serafů, kteří mají každý po šesti křídlech. Serafové jsou andělské bytosti stvořené z čisté lásky, světla a ohně, patřící k nejvyššímu andělskému kůru. Jejich posláním je vstřebávat božské světlo a odrážet je dalším. Pověst praví, že když tento kámen andělé ukládali do Země, zanechali na něm otisky svých křídel.

Serafinit patří pod črvrtou čakru srdce, šestou čakru čela a třetího oka a sedmou čakru korunní. Je velmi vzácným kamenem pro své léčivé vlastnosti a nádherné symbolické zbarvení. Jeho zelená barva čistí srdeční čakru a otevírá ji citu a lásce. Třpytivé světlo, které se z kresby v tomto kameni odráží, nás propojuje s nadpozemskou energií. Usnadňuje navázání kontaktu s anděly. Chrání tělo při astrálním cestování a při meditaci nám ukazuje, jak máme pohlížet na svůj život. Pozorováním struktury kamene se silně probouzí fantazie naší mysli. Jedná se o jeden z krystalů umožňujících navázat spojení s andělskou říší a současně otevírat korunní a vyšší korunní čakru. Tento kámen pomáhá svému majiteli dát se vést hlasem srdce a má citlivý očistný účinek na srdeční čakru, kterou otevírá lásce.

Náramek doporučuji kombinovat s náušnicemi.

Náramek Vám bude zaslán v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden kus tohoto náramku.

Menu
--