Domů Zboží Od PARROT

NATURAL BAG ***sleva***no11 * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 7782190
Zobrazení: 284x
Vloženo: 21.9.2016
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Pravá kůže a variace různých přírodních rustikálních a režných materiálů /bavlna, len, pytlovina, riflovina, juta, celtovina atd/ taková je nová střední kabelka určená pro spoustu vašich věcí včetně FA4 a notebooku. Kabelka je taková ani malá, ani velká... prostě tak akorát. Jinak je ale opravdu velmi pevná a bytelná a snese vysokou zátěž.

Je určena pro ženy, jenž preferují širší horní okraj, kvůli lepší přehlednosti uvnitř kabelky.

*** velikost M*** jediný kus v tomto provedení ***

Technický popis: Kabelka Rustikána je různých přírodních materiálů v kombinaci s kůží - hovězina. 

Přední díl je zdobený potiskem. Dno a spodní část je z kůže kvůli praktičnosti kabely. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. Přes celý PD je zakomponovaná velká funkční kapsa. 

Zadní díl je vertikálně členěný, spodní část opět kůže. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny na fixačním lisu. 

Podšívka: bavlna/ len, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný zip české výroby WICo Děčín, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Vnitřní horní okraj - pruhovaná bavlna. Zip je našitý na kožený nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

Uši kožené - podšité čenou portou, šířka je záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene, délka ušisek je 78 cm, tak aby šly pohodlně a dobře na rameno i přes zimní kabát. 

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Square Bag PARROT

Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 i malý notebook ano. Přední a boční výška 30cm, spodní šíře 35,  horní šíře 43 cm, délka ušisek 80cm.

Užití: dámská praktická, velmi prostorná kabelka.

Údržba: díky koženým aplikacím praní pouze v ruce, né příliš často! 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Žehlení běžně napařovačkou, přes aplikace opatrně a jedině přes hadru, nebo žehlit po rubu. Nejlepší by byla stejně čistírna, ale kabelka je tmavá, proto to určitě nebude často !!!

tato podobná kabelka byla již dříve vyrobena na zakázku.....

Hodnocení zákaznice: ... na to, že jsem paní Luďce zadala dost obecné a málem nereálné požadavky na kabelku snů, musím jen konstatovat, že úkol splnila na jedničku. Kabelka je nádherná, precizně ušitá a přesně taková, jakou jsem si přála. 

Made by PARROT since 1989

Menu
--