Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náušnice "A + A"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11959752
Zobrazení: 80x
Vloženo: 16.11.2020
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské cínované náušnice, Miluše Škachová.

Nápadné cínované náušnice, jejichž základem jsou tromlované kameny ametystu o velikosti 19 a 16 mm. Vytvořeno tiffany metodou.

„Ametyst zbystřuje mysl a zbavuje všech neřestných myšlenek.“ Leonardo da Vinci

Název drahokamu pochází z řeckého slova "amethystos", které lze volně přeložit jako "neopilý" nebo střízlivý. Řekové věřili, že ametyst je účinnou ochranou proti otravám, a to i z alkoholu. Z ametystu se tedy vyráběly i číše na víno. Od těchto dob je ametyst také považován za symbol střízlivosti.

Ametyst je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.

Fialová barva je od nepaměti považována za jeden ze symbolů královského statutu, proto se ametyst stal součástí řady korunovačních klenotů. Jako symbol jej uznávaly i křesťanské církve a ametyst se tak stal znakem biskupské hodnosti.

Délka naušnic je 6 cm, bez háčku, šířka 2,5 cm. Naušnicové háčky jsou zatočené do spirálky. Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

    Menu
    --