Domů Zboží Od Charliee

Náušnice - AMETYST - TRIO - moudrost - ocel

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Charliee

Katalogové č.: 14018447
Zobrazení: 85x
Vloženo: 1.5.2023
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávku odesíláme v termínu, který je psaný u výrobku - až po připsání platby na účet. Termíny nejsou všechny stejné. Uvedené odesílací termíny jsou: Ihned, 3 dny a 6 dní - po přijetí platby na účet.

Provlékací náušnice - AMETYST TRIO - vyrobené ručně z chirurgické oceli, ručně tepané (pro větší pevnost a vysoký lesk), s minerálem - ametyst (kámen moudrosti).

Vhodné pro alergiky

Délka provlékací náušnice cca 4,7 cm, silikonové zarážky

V naší nabídce jsou také jiné provlékací náušnice, kliknutím na obrázek se zobrazí:

   

AMETYST

Užití: čistota, stres, sny, láska, klid, ochrana, štěstí, odvaha

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody. Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

Chirurgická ocel  - kvalitní nerez materiál, používaný také ve zdravotnictví, má zdravotní atest, nečerná, je pevný - drží stálý tvar, hypoalergenní - vhodný pro alergiky.

*cena je za samotný výrobek (bez krabičky)

Menu
--