Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náušnice chalcedonové modrošedé

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 9980255
Zobrazení: 376x
Vloženo: 21.10.2018
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náušnice s tónovaným chalcedonem modrošedé barvy. 

Náušnice jsou ručně vyrobené, proto nejsou úplně totožné.

Vyrobeno technikou měkkého pájení šperkařským cínem, patinováno, leštěno, ošetřeno antioxidantem, vsazeny chalcedony velikosti 1,4 x 1 cm. Háčky z pevného stříbrného drátu Ag 925/1000 o průměru 0,8 mm, značeno ryzostní značkou.  Délka náušnice i s háčkem 2,7 cm.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Chalcedon je považován za kámen dodávající sílu mezilidským vztahům, lásku a naději. Je to kámen dobré vůle, harmonizuje tělo a podporuje duši. Pomáhá proti negativní energii.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

Menu
--