Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náušnice křišťálové no.1

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 7550187
Zobrazení: 196x
Vloženo: 26.6.2016
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náušnice s křišťálem. Nepravidelný tvar křišťálu je upevněn k háčku i nýtu z chirurgické oceli. Délka náušnice i s háčkem 2,5 cm, průměr křišťálu 1,5 cm.

křišťálu se říká, že podporuje meditaci, intuici, poznávání sebe sama, podporuje být otevřen životu, odpovědnost, inspiraci, nadhled, rozpouští negace. Potlačuje rozbouřenou mysl a život ve lži, blokády. Křišťál symbolizuje světlo na Zemi. jeho očistnou, léčivou energii. Působí jako katalyzátor, který v nás urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí. Zajišťuje rovnováhu, posiluje nás a v meditaci se stává zrcadlem naší duše. V magické rovině odporuje všemu, co na něj působí v protikladu, věčné tmě, veškerému zlu, negativní energii, černé magii. Používáme ho jako kyvadlo k určení kladů a záporů, jako kouli k podpoření jasnozřivosti a obecně jako oblázku či prostého krystalu k podnícení inspirace a intuice.

Bližší informace o ošetřování a péči o šperky najdete ZDE

Menu
--