Domů Zboží Od Nature in drop

Náušnice ostružiny -pokovený list a autorské sklo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce185 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Nature in drop

Katalogové č.: 12638335
Zobrazení: 152x
Vloženo: 24.7.2021
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Z naší nové kolekcí "Chutě leta"

Krásný, šťavnatý šperk vyrobený z pravého pokoveného listu ostrůžiny a korálky z autorského skla od jewelrybeadsbykatie. Zářivé  náušnice vás promění v okouzlující lesní vílu. Mají v sobě lehkost a smělost léta a budou vás inspirovat v každém ročním období. Zaručeně s nimi zazáříte a ponesete si s sebou kousek léta, kamkoliv půjdete.

Když je doplníte malinovým přívěskem, bude vaše letní sada šperků královny lesních víl kompletní.
* Každá žilka a trhlinka zůstaly na věky zvěčněné ve své původní podobě a budou neúnavně podtrhovat i vaši přirozenou krásu.

Velikost listu je 5x4 cm, velikost korálků 5mm.

*Šperk vyroben a ručně zpracován v naší krásné dílně unikátní metodou Galvanoplastiky (Electroformingu), patinován a chráněn speciálním antioxidačním prostředkem.

*Uveďte prosím do poznámky délku řetízku nebo šňůrky. Jinak dodáváme řetízek v délce 55 cm.

*Vaše zboží obdržíte zapečetěné v dekorativní krabičce z přírodního materiálu nebo v látkovém pytlíku s naším logem. Pokud táto krabička neodpovídá velikostně, nebo chcete luxusnější ozdobu šperku, se podívejte na ostatní dárkové balení.

Podívejte se, jak pečovat o Váš šperk.

Máte nejasnosti? Přečtete odpovědi na časté dotazy .

Měď Léčivé vlastnosti mědi jsou známé již od starověku. Ve všech energetických centrech působí jako prvek ochrany, očisty a energie, boří veškeré blokády. V duševní rovině posiluje koncentraci, podporuje sebedůvěru a sebevědomí, zahání apatii, vyrovnává citové výkyvy, tiší neklidné srdcei. Oživuje fantazii a smyslnost. Po zdravotní stránce působí měď protizánětlivě. Energie mědi krásně souzní se srdeční čakrou, rozvíjí lásku a sebelásku.

*Jedinečný dárek pro milovníky přírody a pro Vás.

*Přírodniny našich šperků pochází z českého venkova nebo z cest do nejrůznějších okouzlujících koutů světa.

*Naše šperky jsou výrobky ruční práce a proto každý kus je unikát. Drobné nedokonalasti, které se mohou vyskytnout v některých výrobcích, jsou způsobeny vlastnostmi přírodnin a přispívají k atmosféře a originalitě šperku.

*Kupujete produkt podle fotografické předlohy, ovšem mějte na paměti, že barva šperku na počítačových obrazovkách se může mírně lišit od skutečné barvy šperku.

*Na všechny inzerované fotografie si vyhrazuji autorská práva, a proto Vás žádám o použití mého loga při jejich použití či šíření. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto se prosím vyvarujte prostému napodobování našich výrobků.

Menu
--